Yıldırım, Susuz’da Muhtarlarla Buluştu

Yıldırım, Susuz’da Muhtarlarla Buluştu

Yasin Aşkın Yıldırım Susuz İlçe esnafı  Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi.

Susuz  Cilavuz Köy Enstitüsü ile adını duyurmuş  O dönemde ilin ve komşu ilçelerin eğitim ve kültür merkezi olmuştur diyen Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı  Yönetim Kur. Üyesi
Yasin Aşkın Yıldırım  Susuz Meslek Yüksekokulumuzun İlçemizde olması gerekirken bina yetersizliği sebep gösterilerek   Kars'ta eğitim vermesi Susuz esnaf ve vatandaşlarını  üzmektedir dedi. 

 Ayrıca Çilavuz deresin de bulunan çermiği, eski dönemlere ait mağaraları turizme kazandırılmalıdır.
İlçe Esnafı Yıldırım'a   Tarihi geçmişi Kars kadar eski olan susuz ilçesi esnafı olarak maalesef bina yetersizliği bahane edilerek  açılmasına onay verilmeyen gittikçe küçülen  İlçe ekonomisinin büyümesine katkısı olacak   Meslek Yüksek Okulumuzun ilçemizde faaliyette olmaması  bizleri çok üzmektedir dediler. Yıldırım Selim halkının küstürüldüğünü geç olmadan yetkililerin biran evvel bu konuya el atıp çözüme kavuştur malıdır dedi. 

Esnaf ve Muhtarların sorunlarını ve isteklerini not alan Yıldırım elimden gelen desteği sağlayacağım dedi. 

Susuz Kazım Karabekir ,Cumhuriyet ,İnönü, İnkılap Mahallesi , Kayalık ,Karapınar, İncili pınar, Küçük Çatak, Büyük Çatak, Ermişler, Kuru göl Köy Muhtarları Yasin aşkın Yıldırım'a  buraya kadar gelip sorunlarımızı dinlediğiniz not aldığınız İlçe ve Köylerimize vereceğiniz destekler için Teşekkür ederiz dediler.

 Yasin Aşkın Yıldırım en ücra köylerdeki çocukları  Türk devlet ve millet hayatına hizmette önemli görevler alan şahsiyetler olarak yetiştiştiren nüfusun yüzde 93 okur yazar olan Susuz İlçemize Meslek Yüksek Okulu Yakışacaktır dedi 

20211125_141446.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Susuz