Oğuz Yantemur aday adaylığını açıkladı

Oğuz Yantemur aday adaylığını açıkladı

Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde partisi CHP’den yeninden aday adayı olduğunu açıkladı.

Turgut KAYA

Aday adaylığı dilekçesini CHP Susuz İlçe Başkanı Savaş Zariç’e sunan mevcut Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, önümüzdeki dönemde de ilçenin ihtiyacı olan yeni projeleri gerçekleştirebilmek ve halkçı belediyeciliği daha da ileriye taşıyabilmek için yeniden aday olduğunu söyledi.

Başkan Yantemur yaptığı açıklamada; “Güzel ilçemizin belediye başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisinden aday adaylığı başvurumu sizlerle paylaşıyorum. Geçen beş yıllık süreçte Susuz Belediye Başkanı olarak, bütün olanaksızlıklara ve engellemelere rağmen büyük bir gayretle sizlerin hizmetinizde oldum. Yerel yönetimlerin yapması gereken temel hizmetleri yerine getirdik. Bütün gayretimiz ve hedefimiz Cilavuz halkının menfaat ve mutluluğunu gerçekleştirmek yönünde olmuştur. Hizmet sunarken kimseyi ötekileştirmeden herkese eşit ve adil davrandık. Hepinizin şahitliğinde ve desteğinizle projelerimizi gerçekleştirdik. Ancak gerek pandemi gerekse merkezi hükümetten kaynaklı ekonomik kriz, hukuksuz engellemelerden dolayı bazı projelerimizi hayata geçirmekte zorlandık.
Önümüzdeki dönem ilçemizin ihtiyacı olan yeni projeleri gerçekleştirebilmek ve halkçı belediyeciliği daha da ileriye taşıyabilmek için desteklerinize talibim. Birlikte Susuz’u bölgemizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal gelişmişliği ile örnek ve özenilen ilçesi yapma kararlılığı ile hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.” Dedi.

whatsapp-image-2023-11-24-at-11-08-30.jpeg

whatsapp-image-2023-11-24-at-11-08-31.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Susuz