Taddef'den Yüksel Babal'a "Demokrasi "Plaketi

Taddef'den Yüksel Babal'a "Demokrasi "Plaketi

 TADDEF (Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu) Genel başkan yardımcısı Serdar Ünsal, Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal’a “Demokrasi...

 TADDEF (Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu) Genel başkan yardımcısı Serdar Ünsal, Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal’a “Demokrasi “ plaketi verdi.

TADDEF Genel Başkan Yardımcısı Serdar Ünsal, yönetim kurulu üyeleri Tuncay Volkan Bayat,Ali Şıktaş,Özkan Aydın ile birlikte İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal’ı makamında ziyaret etti.

Plaket takdimin de konuşan Serdar Ünsal,”Türk Milletine büyük geçmiş olsun. Ülkemiz büyük bir tehlike atlatmıştır. Türk milleti Fettullahcı terör örgütüne karşı direnmiş demokrasiye sahip çıkmıştır. Bu ihtilal başarıya ulaşsaydı Türkiye Azerbaycan kardeşliği, dostluğu büyük zarar görecekti. Iğdır’ımızda da Fettullahcı terör örgütüne karşı dim dik ayakta durarak kahramanca direnerek Iğdır halkına liderlik ettiğiniz için Iğdırlılar ve derneğimiz adına size bu demokrasi “Plaketini takdim ediyorum.”dedi.

“IĞDIR; BAYRAK , ÖNDER, ÖNCÜ OLACAK”

Emniyet Müdürü Yüksel Babal ise, “Bu güzel düşüncelerle buraya kadar gelip beni onurlandırdınız. O gün meydanda hep beraberdik. Burada kişisel bir başarı yok. Bence bir başarı varsa bu başarı hepimizin. El ele verdik ve FETÖ'ne karşı mücadelemizi yaptık. Bundan sonrada yapacağız inşallah. Iğdır bu konuda bayrak, önder ve öncü olacak. Bizim olduğumuz yerde FETÖ'nün adı bile geçmeyecek. Ben buna söz veriyor ve sizlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.….

Plakette şu görüşlere yer verildi:” 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişimine kahramanca direnerek halkımızın yanında yer alıp onlara liderlik ederek darbe teşebbüsünün başarısız olmasını sağladığınız için sizi kutlar şükranlarımızı sunarız.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Iğdır