Susuz Belediyesi, Mahalle Aralarındaki Yolları Yapıyor

Susuz Belediyesi, Mahalle Aralarındaki Yolları Yapıyor

Susuz Belediyesi, mahalle aralarında bozulan yollara parke taş döşüyor.

Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, özellikle yıllardan beridir kum ocaklarından kum taşıyan ağır tonajlı araçların geçmesi nedeniyle kullanılamaz hale gelen Kazım Karabekir Mahallesinde yol yapım çalışması başlattı. 

Başkan Oğuz Yantemur, ilçe merkezindeki Şehit Olgun Kurbanoğlu Caddesinde yıllardan beridir bozuk olan yolu parke ile döşediklerini söyledi. Yaklaşık 700 metre uzunluğunda olan yolu yaptıklarını açıklayan Başkan Yantemur: “ Göreve geldiğimiz dünden bu zamana kadar, kıt imkanlarımıza rağmen halkımıza hizmet vermeğe çalışıyoruz. Özellikle ilçemizin mahalle aralarındaki cadde ve sokakların bazılarında yol sorunu olduğu biliyoruz. Bu nedenle belediyemizin kıt kaynaklarına rağmen bozuk olan yolları yapmaya çalışıyoruz. Şu anda da Kazım Karabekir Mahallesinde Şehit Olgun Kurbanoğlu Caddesinde yaklaşık 700 metre boyunca parke taş döşüyoruz. Bilindiği gibi bu yol özellikle ağır tonajlı araçlarının sık kullandığı bir yol olduğu için kullanılamaz hale gelmişti. Şu andan önceliğimizi buraya vererek birkaç gün içerisinde parke taş ile döşeyerek araç trafiğine açacağız” dedi.

Haber : Tacettin Durmuş 

susuz-belediyesi,-mahalle-aralarindaki-yollari-yapiyor-(5).jpg

susuz-belediyesi,-mahalle-aralarindaki-yollari-yapiyor-(1).jpgsusuz-belediyesi,-mahalle-aralarindaki-yollari-yapiyor-(2).jpgsusuz-belediyesi,-mahalle-aralarindaki-yollari-yapiyor-(3).jpgsusuz-belediyesi,-mahalle-aralarindaki-yollari-yapiyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Susuz