Murat Uray, Susuz İçin Kolları Yeniden Sıvadı

Murat Uray, Susuz İçin Kolları Yeniden Sıvadı

Önceki dönem Kars’ın Susuz ilçesinde AK Parti’den 5 yıl belediye başkanlığı görevini yürütün Murat Uray, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Gökhan OKAT
İlçesi Susuz’a hizmete devam etmek için yeniden kolları sıvadığının altını çizen Uray, aday adaylığı başvurusu dosyasını AK Parti Kars İl Başkanlığına sundu.
Murat Uray, aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“2014-2019 yılları arasında AK Parti Belediyeciliği marifeti ile ilçemize yaptığımız başarılı hizmetlerin devamına tekrar talibim. İlçemizin bir kez daha beş yıl geriye gitmemesi gerekiyor. İlk günkü aşkla Susuz ilçe belediye başkanlığı aday adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. İlçemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ayrıca Dünya ve ülkemiz gündeminde önemli yere sahip olan; katil İsrail’in başta Filistin halkı olmak üzere tüm insanlığı hedef alan ve insan haklarını ihlal eden katil ve siyonist İsrail’i kınıyorum. Filistinli kardeşlerimiz için Rabbimize dua ediyoruz. Allah yardımcıları olsun. Allah ya kahhar ismiyle İsrail’i kahr-u perişan eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri kalbi duygularımla saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”
Murat URAY Kimdir?
1975 yılında Kars Susuz'da doğdu. İlk ve orta öğretimini Susuz'da tamamladı. 2008 yılında Kafkas Üniversitesi Yüksekokulu Elektrik bölümünden mezun oldu.
1999 yılında Türk Telekom A.Ş. de teknisyen olarak işe başlayan Uray 2014-2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Susuz Belediye Başkanı seçilmiştir. Bu süreçte başarılı hizmetlerle adından söz ettiren Uray 2021 yılında Türkiye Belediyeler Birliği Kars İl temsilcisi olarak atanmıştır. 2022 yılından bu yana Devlet Demir Yollarında Sinyalizasyon Şefliğinde Tekniker olarak görevini sürdürmektedir.
2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Susuz ilçesinden Ak Parti Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu duyuran Uray ilçe halkından da önceki dönemde yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı takdir ve destek topladı.
Uray evli ve 3 çocuk babasıdır.

murat-uray-susuz-icin-kollari-yeniden-sivadi-1.jpg

murat-uray-susuz-icin-kollari-yeniden-sivadi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Susuz