Kişiye özel bilgisayar nasıl üretiliyor?

Kişiye özel bilgisayar nasıl üretiliyor?

www.casper.com.tr adresinden sipariş edeceğiniz modeli seçebilir, kullanım alanınıza veya ihtiyacınıza göre bilgisayar donanımlarını özelleştirebilir veya değiştirebilirsiniz.

Sistem konfigüratöründe, seçtiğiniz modelin özelliklerini dilediğiniz gibi yükseltebilir veya düşürebilirsiniz. İşlemci sistemi, ekran kartı, RAM, SSD ve HDD, aksesuarlar gibi konularda birçok seçeneğe sahip olurken, birbirinden farklı performans seçenekleriyle kişiye özel bilgisayarınızı üretebilirsiniz.

Konfigürasyon yaparken nelere dikkat edilmeli: 

Öncelikle bilgisayarı kullanım amacına göre model ve işletim sistemi belirlenmelidir. Ev, ofis, oyuncu bilgisayarları için farklı işletim sistemleri, ekran kartları, güç kaynakları, depolama alanları seçenekleri değerlendirilmelidir.

İhtiyaçların kişiler ve sektörler arası değişkenlik gösterdiğinin bilincinde olan Casper, dizüstü ve masaüstü tüm bilgisayar modellerinde, size en uygun cihazı konfigüre etme yapma imkânı sağlıyor. İhtiyacınız ve kullanım alanınıza göre, birbirinden farklı seçeneklerle size en uygun bilgisayarlarınızı www.casper.com.tr adresine girerek oluşturabilir, kendinize özel bilgisayarınıza ömürboyu garanti imkânı ile sahip olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.