Ambulansla Kamyonet Çarpıştı: 5 Yaralı

Ambulansla Kamyonet Çarpıştı: 5 Yaralı

Iğdır´dan Kars´a gelen ambulans Kars´tan Iğdır istikametine seyir halindeki bir kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Yoğun sisin etkili olduğu Kars-Iğdır karayolunda yaşanan olayda 5 kişi yaralandı.

 Iğdır’dan Kars’a gelen ambulans Kars’tan Iğdır istikametine seyir halindeki bir kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Yoğun sisin etkili olduğu Kars-Iğdır karayolunda yaşanan olayda 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Iğdır Devlet Hastanesi’nden Kars’a getirilen içerisinde bir hastanın bulunduğu ambulans, karşı yönden gelen kamyonetin önündeki tırı hatalı sollama yapması sonucu kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ambulans ve kamyonet yol kenarına savruldu. Kaza anında ambulansta hasta ve hemşire olmak üzere kamyonetteki 3 kişiyle birlikte toplamda 5 kişi yaralandı.

Kaza sonrası karayolunu kullanan vatandaşlar tarafından yaralılara ilk müdahale gerçekleştirildi. Kaza sonrası her iki araçta da yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, hasta ve yaralılar gelen diğer ambulanslara nakledilerek Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Iğdır