Yrp’li Uğur Şen “karadağ Çöplüğü Kars’a Yakışmıyor”

Yrp’li Uğur Şen “karadağ Çöplüğü Kars’a Yakışmıyor”

Yeninden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, yıllardır Kars’ın tüm çöplerinin biriktirildiği Karadağ Mahallesinde bulunan vahşi depolama alanının şehre yakışmadığını söyledi.

Turgut KAYA

Çöplük alanında açıklamada bulunan Uğur Şen, Karadağ Çöplüğünün çevre sağlığını tehdit ettiği gibi şehrin bir bölümünü kirletmeye devam ettiğini dile getirdi.

Kars Belediyesi bünyesinde faaliyette olan Karadağ Çöplüğünün bir an önce ıslah edilmesi gerektiğine dikkat çeken Yeninden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Yıllardan beridir Kars’ın tüm çöpleri burada birikiyor. Bu çöplük şehirle bitişik Karadağ Mahallesinde bulunuyor. Burada yaşayan mahalle sakinleri çöplerin çevreye yaydığı kötü koku ve hastalık yayan olumsuz etkileri ile birlikte yaşıyor. Mahalle halkı bu çöplerle birlikte yaşamak zorunda değil. Buranın halkı da temiz bir çevrede yaşamayı hak ediyor. Çünkü çöpler ilkel bir şekilde burada depolanamaya devam ediyor. Biz belediye olarak yönetime geldiğimizde mahalle halkı bu görüntüden kurulacak. Burada biriktirilen çöpleri kâğıt, plastik, mutfak ve sanayi çöpü olarak ayrıştırarak geri dönüşüme kazandıracağız. Bu çöpleri geri dönüştürerek belediyeye gelir kazandıracak hale getireceğiz. Buradaki çöpler rüzgarın da etkisiyle şehrin bir bölümünü kirletmeye devam ediyor. Karadağ mahallemizi çöp kokularından kurtaracağız”

whatsapp-image-2024-03-05-at-11-29-32.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Politika