Özcan Müçük “Kars’ın bu makus talihini bizler değiştireceğiz”

Özcan Müçük “Kars’ın bu makus talihini bizler değiştireceğiz”

Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özcan Müçük, “Kars’ın bu makus talihini bizler değiştireceğiz. Etnik bölünmüşlüğün tavan yaptığı şehrimizde bir ve bütün olarak katılımcı bir belediyecilik örneği sergileyeceğiz”

Tacettin DURMUŞ – Turgut KAYA

Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özcan Müçük, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan çalışmalarını sürdüreceği seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Adayı Özcan Müçük’ün Yusuf Paşa Mahallesi Halit Paşa Caddesi Coşkun Mobilya karşısında seçim bürosunun açılışına, belediye meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun katılımın olduğu açılışın sırasında Özcan Müçük’ün sevenleri yöresel müzik eşliğinde halaylar çekerek tezahürat yaptı.

Açılış öncesi konuşma yapan Kars Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özcan Müçük, Kars’ın emekçi bir ailesinin çocuğu olarak Kars Belediye başkan adayı olduğunu söyledi.

Seçim bürosunun açılışına katılan Kars halkına kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Özcan Müçük, yaptığı konuşmada “31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Kars Belediye Başkan Adayı olarak sizlerin karşısına çıktım. Sizlerden alacağım destek ve teveccühle inşallah seçimi kazanarak bu mutluluğu birlikte yaşayacağız. Anadolu’nun giriş kapısı kadim şehir Kars ne yazıkki hak ettiği yeri alamamıştır. Kars’ın bu makus talihini bizler değiştireceğiz. Etnik bölünmüşlüğün tavan yaptığı şehrimizde bir ve bütün olarak katılımcı bir belediyecilik örneği sergileyeceğiz. Şehirlerin de; insanlar gibi kimliği ve kişiliği vardır. Bu şehrin güzel insanları bu kimliğe sahip çıkacak ve birlikte olmanın eşsiz güzelliği ile seçimimizi yapacağız.

Belediyecilik sadece yol, kaldırım ve kentleşme değildir. Lütfen dönüp bu şehre bir bakın. Neler eksik! İşte biz bu eksiklikleri tamamlamaya geliyoruz. Gençlerimizi, kadınlarımızı, engellilerimizi velhasıl toplumun bütün katmanlarını kucaklayacak, yaşam konforunu önceleyecek, sosyal bağları ve aktiviteleri ile çağdaş, yaşanabilir, huzurlu bir kent hayalimizi gerçekleştireceğiz. Bizler geleceği parlak olan bu şehrin sakinleri olarak insanına değer veren daha çevreci butik şehrin dokusuna uygun kentleşmeyi tamamlayacak Gazi Kars’ın ruhuna uygun terbiye ve anlayışla hareket eden bir ekip olacağız. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizden desteğini esirgemeyecek olan tüm Kars halkına şahsım ve ekibim adına saygılarımı ve hürmetlerimi sunarım” dedi.

whatsapp-image-2024-01-30-at-13-08-39-1.jpeg

whatsapp-image-2024-01-30-at-13-08-38-1.jpeg

whatsapp-image-2024-01-30-at-13-08-38.jpeg

whatsapp-image-2024-01-30-at-13-08-37.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika