Meclis'te 3 Kişide Koronavirüs Tespit Edildi!

Meclis'te 3 Kişide Koronavirüs Tespit Edildi!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Meclis'te 3 kişide corona virüsü vakasının görüldüğünü açıkladı.

Şentop, ilk coronavirüsüne yakalanan Meclis doktorunun durumunun iyi olduğunu söyledi. Şentop, corona virüsü vakalarının Meclis çalışanlarında olduğuna vurgu yaptı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Şentop, dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, TBMM'de de 3 kişinin virüse yakalandığını açıkladı.

ŞENTOP: 3 VAKA VAR

TBMM Başkanı Mustafa Şentop yaptığı açıklamada, "Koronaya yakalanan doktor arkadaşımızın durumu iyi. Yarın veya öbür gün çıkması bekleniyor. TBMM'deki laboratuvardaki bir arkadaşımızın da böyle bir durumu var. TBMM'de çalışan bir kişide de böyle bir durum söz konusu. Meclis'te şu ana kadar 3 kişide vaka tespit edildi. " ifadelerini kullandı.

"TBMM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR"

"TBMM çalışmalarını sürdürüyor." diyen Şentop, "Bu hafta uluslararası anlaşmalar var. Yarın inşallah oylanacak. Ardından da inaz kanunu teklifi görüşülecek. Cuma günü Adalet Komisyonu'nda görüşüldü. Cumartesi sabahı görüşmeler sona erdi. Genel Kurul'da görüşülecek. Personel ve vekillere dezenfektan ve maske dağıttık. Kullanmalarını vekillerimize öneriyoruz." dedi.

23 NİSAN KUTLAMALARI İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

23 Nisan kutlamalarına değinen Şentop, "22 Nisan'dan başlayarak kutlayacaktık. Meclis'in bahçesinde de bir çalışma yapacaktık. Büyük bir kutlama resepsiyonu yapacaktık. Görünen o ki bunları yapamayacağız. Belgesel gibi çalışmalar devam ediyor. 23 Nisan haftasında yayınlanacak. Bütün vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Herkes kendi düşüncelerini aktardıkları kısa videoları sosyal medyada paylaşsın. Paylaşılan videolardan en çok beğenilen 500'üne hediyeler verilecek. Bunlar içinden beğenilenler TBMM hesabından da yayınlanacak. 23 Nisan akşamı saat 21.00'de herkesi camlarında, balkonlarında, bahçelerinde İstiklal Marşı okusun. TV'leri de İstiklal Marşı yayınlamaya davet ediyorum." diye konuştu. SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem