KARSATA-FED’den Kars 36 Spor’a Ziyaret

KARSATA-FED’den Kars 36 Spor’a Ziyaret

Kars Arpaçay Dernekler Federasyonu (KARSATA-FED)'den Kars 36 Spor’a Ziyaret

Tacettin DURMUŞ

Kars Arpaçay Dernekler Federasyonu (KARSATA-FED) Federasyon Başkanı Oruç Oymak, Doğruyol Köyü Dernek Başkanı Engin Yalçın, Koçköy Dernek Başkanı Mümtaz Adıgüzel, Kardeş Tepe köyü Dernek Başkanı Harun Ocak ve Göldalı Köyü Dernek Başkanı Bekir Aras, Kars 36 Spor Yönetimini ziyaret etti.

Kars 36 Spor Başkan Yardımcısı Turgay Kaya, Kulüp Müdürü Oğuzhan Semetoğlu ve takımın Hocası Orhan Tetik ile bir süre görüşen Federasyonu (KARSATA-FED) heyeti, Kars halkının ve Kars’ta yaşayan iş adamlarının takıma tam destek vermeleri gerektiğine dikkat çekti.

Kars Arpaçay Dernekler Federasyonu (KARSATA-FED) Başkanı Oruç Oymak, 19. Asık Şenlik’i Anma Programı ve Çıldır Göl Festivaline katılmak üzere Kars’a geldiklerini belirterek, federasyon üyesi köyleri ziyaretleri kapsamında Kars 36 Spor yönetimini de ziyaret ettiklerini söyledi.

Federasyon olarak ‘Kars için ne yapabiliriz’ hedeflerinin olduğunu belirten (KARSATA-FED) Başkanı Oruç Oymak, Kars 36 Spor’un başarıları ile gururlanmanın gurbetteki Karslılar için önemli olduğunu belirterek, takıma her kesin sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Kars 36 Spor’a öncelikli olarak Kars’ta yaşayan iş adamlarının sahip çıkması gerektiğine dikkat çeken Kars Arpaçay Dernekler Federasyonu (KARSATA-FED) Başkanı Oruç Oymak, “Böylelikle, Kars dışında yaşayan işadamları da şehre olan ahde vefalarını Kars 36 Spor’a destek vererek de göstereceklerdir. (KARSATA-FED) yönetimin Kars 36 Spor’un önerileri üzerine destek vereceğiz. Çünkü Kars 36 Spor’un başarısı bizi de göçüp gittiğimiz büyük şehirlerde gururlandıracaktır. Kars 36 Spor için düzenleyeceğiniz gecelere katılarak elimizden geleni yaparız. Kars 36 Spor’un kesinlikle siyasetten uzak olması önem taşıyor. Şehrin takımı siyaset üstüdür. Zaten Ali Uçum başkanlığındaki yönetimin bu tutumu da bizler tarafından yakından takip ediliyor. Önemli olan herkesin, özellikle Valiliğin takımın arkasında olması çok önemlidir. Valilik desteğini arkasına alan il takımlarının başarısı daha fazla olur. Takımın 2022 – 2023 sezonuna hazırlama aşmasındasınız. Hedefinizin öncelikli olarak bir üst lige çıkmak olduğunu biliyoruz. Yeni sezonda başarılı olacağınıza inanıyoruz. Bizler de federasyon olarak istişare sonucu Kars’ın takımına çeşitli destekler vereceğiz” dedi.

Kars 36 Spor Başkan Yardımcısı Turgay Kaya da ziyaretlerinden dolayı Kars Arpaçay Dernekler Federasyonu (KARSATA-FED) Başkanı Oruç Oymak ve heyetine teşekkür etti. Kars 36 Spor’u geçtiğimiz yıl BAL Ligi’nden düşmek üzere iken ikinci yarında aldıklarını hatırlatan Kaya, takımın desteğe ve sahiplenmeğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Şu ana kadar il dışında yaşayan işadamlarından destekler geldiğini de belirten Kaya, şu ana kadar destek veren her kese Kars 36 Spor yönetimi adına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor