SİZE DE BU YAKIŞIR!  İKİ TAKIMIMIZIN BAŞKANLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA

SİZE DE BU YAKIŞIR! İKİ TAKIMIMIZIN BAŞKANLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA

TFF BAL Ligi 10. gurupta mücadele eden iki kardeş takım Serhat Ardahanspor ile Kars 36 Spor, Pazar günü (3 Kasım) Ardahan’da puan mücadelesi verecek.

Tacettin DURMUŞ

Kars 36 Spor’un başkanı Ali Uçum ile Serhat Ardahanspor Başkanı Yusuf Alp Yılmaz’ın Pazar günü Ardahan 80. Yıl Stadyumunda oynanacak maç öncesi karşılıklı yayınladıkları ‘Kardeşlik’ mesajları ‘Size de, bize de bu yakışır!’ dedirtecek..!

13 puanla 4. sırada bulunun Serhat Ardahanspor’un, bir maç eksiği ile 9 puanla 9.sırada yer alan Kars 36 Spor’un Ardahan ilimizde oynayacağı maç öncesi her iki kulübün başkanlarının yayınladığı dostluk ve kardeşlik mesajları sahaya da yansıyacak. Maç sonunda ise kazanan Kars ve Ardahan illerimiz olacak.

KARS 36 SPOR BAŞKANI ALİ UÇUM “BU İKİ ŞEHRİN GÖNÜL BİRLİĞİ, KADER BİRLİĞİ VE AKRABALIĞI VAR!”

Kars 36 Spor Bakanı kulübü adına yaptığı açıklamada iki kardeş takımın Pazar günü oynayacağı maçın “Bu iki şehrin gönül birliği, kader birliği ve akrabalığı var. Bu iki kardeşin arada bir hadi bilek güreşi tutalım demesi’ dibi bir şey olduğuna dikkat çekti.

‘Ardahan’da kendi evlerinde oynayacağız’ gibi gideceklerini de açıklamasında belirten Başkan Ali Uçum’ şunları söyledi:

Değerli dostlar! Doğu Anadolu’nun en önemli derbisi olarak da adlandırılan Kars 36 SK -Serhat Ardahanspor maçına 3 gün kala bu maçın Hazzını ve keyfini bugün itibari ile hissetmeye başladığımı söyleyebilirim.

Bu iki kardeşin ‘arada bir hadi bilek güreşi tutalım demesi’ gibi bir şey benim adıma. Kazanan kim olursa olsun; sonrasın da oturup aynı masada çayımızı içip sohbetimizi yapacağız. Keza bugün ayrı iki il olsalar da bu iki şehrin gönül birliği kader birliği akrabalığı var! Kars Ardahan kardeşliği ‘Türkiye - Azerbaycan kardeşliğine benzer’ hatta ötesinde bir maneviyat besler. Velhasıl, Pazar günü Ardahan’a davul zurna eşliğinde taraftarlarımızla şenlik havasında kendi evimize gideceğiz. Sonuç her ne olursa olsun kazanan dostluk olacak kazanan futbol olacak kazanan Karslı ve Ardahanlı olacak. İki takım taraftarlarına mesajım; şarkılar, türküler, besteler söyleyin, kardeşlik sloganları atın fakat kardeşinize iltifatlar edin! Bu maçı seyredenlere Kars ve Ardahan’ın kardeşliğini ve kültürünün kalitesini kanıtlayın. Kadınlarımızın, kızlarımızın, annelerimizin olduğu tribünlerde küfür veya taşkınlık olmaz olmayacaktır!
Bu önemli derbinin atmosferin de geçmiş de birtakım şeyler yaşanmış olabilir. Kars 36 SK olarak biz Ardahan’a kendi evimize geliyoruz. Yarın Ardahan’da Kars’a kendi evine gelecek. Bizim tarafımızdan kardeşçe karşılanacağınızdan şüpheniz olmasın. Centilmenlik adına biz ne gerekiyorsa yapacağız. Aynısını da kardeş takım Ardahan’dan bekleyeceğiz. Bir diğer beklentim ise türünün liderlerinin maç öncesi bir araya gelerek futbol severlere gençlere bize yakışan güzel mesajlar vermeleridir. Saygı ve sevgilerimle.” Dedi.

SERHAT ARDAHANSPOR BAŞKANI YUSUF ALP “KARS 36 SPOR KULÜBÜ'NÜ EVİMİZDE AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYACAĞIZ”

Kars 36 Spor’u Pazar günü kendi evlerinde ağırlayacak olan Serhat Ardahanspor Başkanı Yusuf Alp Yılmaz kulübü adına yaptığı açıklamada; “Hafta sonu kendi evimizde karşılaşacak olduğumuz Kars 36 Spor Kulübü'nü evimizde ağırlamaktan onur duyacağız. Geçmişte yaşanan bir takım olumsuzlukları bir kenara atıp, et ile tırnak olan iki şehrin kaynaşması için fırsat olan bu maça bütün Kars halkını davet ediyoruz. Sonuç ne olursa olsun kazananın dostluk olacağı bu maçta maça damga vuran iki şehrin kardeşliği olsun!” Dedi.

whatsapp-image-2023-12-01-at-13-12-54.jpeg

whatsapp-image-2023-12-01-at-13-55-56.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor