Kars 36 Spor 3 - Çayelispor 0 

Kars 36 Spor 3 - Çayelispor 0 

TFF Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3’üncü grupta mücadele eden Kars 36 Spor, kendi evinde oydadığı maçta Çayelispor’u 3 - 0 yendi. 

Tacettin DURMUŞ – Turgut KAYA

Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda oynanan maçta Lig’de kalma mücadelesi veren Kars 36 Spor, aldığı 3 puanla düşme hattından uzaklaşarak, puanını 16’ya yükseltti. 

Centilmence geçen zorlu maçın 25. dakikasında Kars 36 Spor’lu 18 numaralı Söner Kaçan, takımının ilk golünü kaydetti.  Maçın ilk yarısını 1 - 0 önde tamamlayan Kars 36 Spor’un diğer golleri 59’uncu ve 68’inci dakikalarda 9 numaralı futbolcu Mustafa Şenocak’tan geldi. Bu sonuçla 3 puanı hanesine yazan Kars 36 Spor futbolcular ile Kulüp Başkanı Ali Uçum ve taraftarlar galibiyet sevinci yaşadı. Futbolcular ve hocalar tarafından sahaya çağrılan başkan Ali Uçum futbolculara 3’lü çektirdi. Başkan Uçum’u omuzlarına alan futbolcular ve taraftarlar sevgi gösterilerinde bulunarak galibiyet primini arrtırmasını istediler. Başkan Uçum da maçın galibieyet pirimini iki katına çıkarark futbolcuları ödüllendirdi. Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç da her maçta olduğu gibi bu maçı da şeref tribününde her iki takımın başkanları ile birlikte izledi.

Öte yandan Harbiler 36 Taraftarlar Grubu maç öncesine tribünlere Türkçe ve Japonca üzerinde ‘Teşekkürler Ali Başkan’ yazılı pankart astılar. 

LİG’DE KALMAKTAN BAŞKA BİR HEDFİMİZ YOK 

Maç sonrası gazetecilere maçın değerlendirmesini yapan Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, sezon sonuna kadar en büyük hedeflerinin Lig’de kalmak olduğunu söyledi. 

Kars halkı ile birlikte vefakar ve  cefakar taraftarın da takımlarını son ana kadar yalnız bırakmadıklarını da söyleyen Başkan Uçum “Son 3 maçımız kaldı. İyi bir skor yakaladık. Son 3 maçta aldığımız 7 puanla ligde kalam iddiamızı dahada yükselttik. Bu günde Çayelispor’u 3 gol ve 3 puanla geçtik. İnşallah düşme potasından çıkıyoruz. Takım son alınan puanlarla bekeldiğimiz havayı yakaldı. Kalan maçlarımızıda almak için aynı hırsla sahalara çıkacağız. Lig’de kalmaktan başka bir hedefimiz yok. Kalan maçlarımızda da değerli halkımızın ve taraftarlarımızın desteklerinin devamını bekliyoruz. Bugün taraftarlarımız centimen bie şekilde takılarını destekledi. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrınca futbolcularımızı, hocalarımızı ve yönetimi kurulumuza da teşekkür ediyorum. Bizler yönetim olarak elimizden gelen her şeyi sonunda kadar yapacağız.” Dedi.

kars-36-spor-3---cayelispor-0 -(1).jpegkars-36-spor-3---cayelispor-0 -(2).jpegkars-36-spor-3---cayelispor-0 -(3).jpegkars-36-spor-3---cayelispor-0 -(4).jpeg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor