DEM Partisi Adaylarından Esnaf Ziyareti

DEM Partisi Adaylarından Esnaf Ziyareti

DEM Parti Kars Belediye başkan adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı kentte esnaf ziyaret yaptı.

Tacettin DURMUŞ

DEM Parti başkan adayları Derman ve Karahancı, halkın güncel sorunlarını tespit etmek ve sorunlara çözüm üretmek amacıyla kentte esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini söylediler.

Başkan adayları Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı Kars'ta 2019 yerel seçimlerini kazanmalarının ardından geçen bir buçuk yıl boyunca; kayyum öncesi inşa ettikleri demokratik belediyeciliği sürdürmek konusunda iddialı olduklarını dile getirdiler.

Ziyaretlerinde kayyımcı zihniyetin sebep olduğu mevcut sorunlara karşı çözüm projelerini de dile getirdiklerini de belirten Derman ve Karahancı yaptıkları açıklamada, “Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımız ve esnafımız tarafından büyük sevgiyle karşılanıyoruz. DEM Parti heyeti olarak Kars halkına arzu ettikleri belediyeciliği inşa edeceğimizi ve yarım kalan projelerimize devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Buluşmalarda Kars Belediyesine atanan kayyımdan şikayet eden esnafımız ulaşım, temizlik, temiz su ihtiyaçlarının karşılanmadığından şikayet ediyor. Kars'taki en önemli sorunların başında usulsüzlük ve yolsuzluklar dile getiriliyor. Buluşmalarda DEM Parti yönetimindeki istikrarlı ve kararlı belediyeciliği özlediklerini ifade eden Kars esnafı, hak ettikleri şeffaf, halk temelli, katılımcı belediyecilik anlayışına tekrar kavuşmak istediklerini, yeni dönemde DEM Parti’den, Arzu Savaş Derman ve Kenan Karahancı’dan oldukça umutlu olduklarına dikkat çekiyorlar.” Dediler.

whatsapp-image-2024-02-27-at-10-38-35.jpeg

whatsapp-image-2024-02-27-at-10-38-34.jpeg

whatsapp-image-2024-02-27-at-10-38-33-2.jpeg

whatsapp-image-2024-02-27-at-10-38-33-1.jpeg

whatsapp-image-2024-02-27-at-10-38-33.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika