Yunus Kılıç’a Kabinede Önemli Görevler Verilmesi Bekleniyor!

Yunus Kılıç’a Kabinede Önemli Görevler Verilmesi Bekleniyor!

Kars halkı AK Parti 24. ve 27. dönem Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç’a Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı başta olmak üzere ‘Bakanlık veya bakan yardımcısı’ olmak üzere önemli görevler verilmesini bekliyor.

Tacettin DURMUŞ

Yunus Kılıç’ın Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyeliği ve başkanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanları Faruk Çelik ve Eşref Fakıbaba'ya 2015-2018 yılları arasında bilim başdanışmanlığı yapmasıyla önemli projelere imza attığı biliniyor.
Öncelikli olarak Tarım ve Orman Bakanlığında başta Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Yunus Kılıç’ın önünüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturacağı yeni kabinede başta ‘Bakanlık ve bakan yardımcılığı’ olmak üzere önemli görevler verilmesini bekliyor.
1965 yılında Kars’ta doğan Yunus Kılıç komisyon başkanlığı ve milletvekilliği görevleri dışında, ülkemizde ve Kars’ta tarım ve hayvancılığın gelişmesi için veteriner hekim, akademisyen, profesör öğretim üyesi olarak görev yapan Yunus Kılıç, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirdi. Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde doktora yaptı. Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesinde doçent ve profesör oldu. 24. dönem ve geçtiğimiz dönem Kars milletvekili olarak hizmet etti. Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyeliği ve başkanlığı yaptı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanları Faruk Çelik ve A. Eşref Fakıbaba'ya 2015-2018 yılları arasında Bilim Başdanışmanlığı yaptı. İyi düzeyde İngilizce bilen Kılıç, evli ve 2 çocuk babasıdır.”

yunuskilic-2.jpg

yunuskilic.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber