Yol İş Sendikası Adak Kurbanı Kesti

Yol İş Sendikası Adak Kurbanı Kesti

KIŞ SEZONUNDA KAZSIZ BELASIZ BİR ÇALIŞMA DİLEDİLER

KIŞ SEZONUNDA KAZSIZ BELASIZ BİR ÇALIŞMA DİLEDİLER

Kars İl Özel İdaresi Yol İş Sendikası İşyeri Baş Temsilciği tarafından İş kazalarına sebebiyet vermemesi için adak kurbanı kesildi.

Kış mevsiminin başlaması ile birlikte iş kazalarının olmaması ve kazasız belasız bir sezon geçire bilmek adına Yol İş Sendikası tarafından sendika üyesi işçilerle birlikte adak kurbanı kestiler. Dualar eşliğinde kesilen kurbanın kanı akıtılarak araçların üzerine sürüldü.

Yol İş Sendikası Kars Baş Temsilcisi ve Teşkilatlandırma Sekreteri Ahmet Karabulutlu şunları ifade etti “ Her yıl iş sezonunda sendika olarak işçilerimiz adına adak kurbanı kesiyoruz. Bilindiği üzere Kars'ta kış mevsimi çok ağır geçiyor. Kar'la mücadele çalışmaların da iş makinalarımızın kazsız bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Onun içindir ki çalışan işçilerimizin kazasız ve belasız sağlıklı bir şekilde çalışmaları en büyük arzumuzdur. Olası olumsuzlukların önüne geçebilmek adına adak kurbanımızı hoca eşliğinde dualar okuyarak kestik. Rabbim kaza ve bela göstermesin. Allah kolaylıklar versin diyorum” dedi.  KHA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber