Yine Kars36Spor Yine Elektrikler Kesik!

Yine Kars36Spor Yine Elektrikler Kesik!

Aras Edaş görevlileri ödenmeyen elektrik faturaları nedeniyle Kars36 Spor tesislerinin elektriğini bir kez daha kesti.

Geçmiş yıllarda da sık gündeme gelen konu, bugünde meydana geldi. Kesilen elektrik nedeniyle Kars36 Spor Tesisleri işlemez halle gelirken, futbolcu ve tesis çalışanları dondurucu soğukla mücadele etmeye başladı.

Aday adaylarına, Karsspor’a destek çağrısı

Öte yandan Karsspor yöneticileri tesislerin elektiriğinin bir kez daha kesilmesi üzerine yaptıkları açıklamada, yaklaşan yerel seçimler öncesinde tüm partilerden yaklaşık 150 aday adayının belediye başkanı olmak için müracaat ettiklerini hatırlatarak, tüm aday adaylarının biraz olsun elini taşın altına koyarak Karsspor’a destek verme çağrısında bulundu.

Yöneticiler sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada: “Kars’ta siyasete aday adayı yaklaşık 150 aday adayımız var. Ama Karsspor Kulübünün elektrikleri kesik ve kömürü yok. Destekte bulamıyoruz. Soğukta kalıyor sporcularımız. Bu aday adayı hemşehrilerimizin her biri Karsspor’a 500 TL, 1000 TL verseler 150 .000 TL eder ve sorunu çözeriz. Kars’ın bu kanayan yarasına bir çözüm buluruz. Hep birlikte haraket edersek Kars’ın sorunlarını çözeceğimizi görürüz. Sizlerden destek bekliyoruz.”

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kars Haber