Yine Kars Yine Milyarlar Çöp!

Yine Kars Yine Milyarlar Çöp!

KARS DEVLET HASTANESİ’NİN MİLYARLIK MALZEMELERİ ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ

Kars Devlet Hastanesi’nin kapatılarak Harakani Devlet Hastanesi’nin hizmete başlamasıyla birlikte eski hastanenin milyarlık malzemeleri çürümeye terk edildi.

Harakani Devlet Hastanesi’nin faaliyete geçmesiyle  kapılarına kilt vurulan ve bir ara Kadın Doğum Hastanesi olarak kullanılması gündeme gelen eski Devlet Hastanesi geçen süre içerisinde kaderiyle baş başa bırakıldı. İçerisinde milyarlık tıbbı malzemeler bulunan Devlet Hastanesi’nin içerisindeki malzemeler boşaltılarak hastane bahçesine yığıldı. Aralarında yataktan, röntgen cihazlarına kadar bir çok tıbbi malzeme dışarıda çürümeye bırakıldı.

Devlet Hastanesi’nin içerisindeki malzemelerin dışarıya iş makinalrıyla gelişi güzel bırakılması vatanmdaşları da rahatsız etti.

Devletin milyarlık malzemelerinin dışarıda yağmur ve güneş altında çürümeye terk edildiğini ifade eden vatandaşlar, eski hastanenin sağlam malzemelerinin ilçe hastanelerinde ve köy sağlık ocaklarında kullanılmasını istedi.

Öte yandan Harakani Devlet Hastanesi  ve eski Devlet Hastanesi’nin bahçesinde çıkarılan tıbbı malzemelerin akibetlerinin ne olacağı ise bilinmiyor.

whatsapp-image-2018-08-29-at-15.25.43.jpegwhatsapp-image-2018-08-29-at-15.25.49.jpegwhatsapp-image-2018-08-29-at-15.25.53.jpegwhatsapp-image-2018-08-29-at-15.26.04.jpeg

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber