Yıldız'dan Asılsız Habere Tepki

Yıldız'dan Asılsız Habere Tepki

 Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, son günlerde hakkında yapılan yalan yanlış haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Başkan...

 Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, son günlerde hakkında yapılan yalan yanlış haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Başkan Nevzat Yıldız, Kağızman’da yayın yapan bir radyonun korsan yayın yaptığını ve belediye tarafından defalarca uyarıldığını kaydetti.

Uyarılara rağmen belediye kira kontratı yapılmadığını ifade eden Başkan Nevzat Yıldız, radyonun kapatılmasının basın-yayın organlarında yer alan haberler gibi olmadığını ve kendilerini ve belediyeye karalamaya yönelik yanlı yayınlar yapıldığını söyledi.

Kağızman’da yayın yapan Kağızman Fm adlı radyonun kaçak yayın yaptığı ve yıllardan beri hiçbir prosedürü yerine getirmediğini ve defalarca uyarılarına rağmen belediye ile kontrat yapmadıklarını ifade eden Başkan Nevzat Yıldız, “Son günlerde yapılan haberler gerçeği yansıtmıyor. Bizim hiçbir yayını kesmemiz söz konusu olamaz. Son günlerde yapılan ‘basına darbe’ başlıklı haberle ne yapılmak istendiği ortadadır. Biz göreve başladığımız günden beri hangi basına ne darbe yapmışız? Yapılan haberler sadece iftira ve karalama kampanyasıdır” dedi.

“BİZ KENDİLERİNE SÜRE VERDİK”

Sanki kullandıkları cihazların garanti belgelerini istemişiz gibi bir algı operasyonu yapıldığına dikkat çeken Başkan Yıldız, “Biz garanti belgesi istemedik. Kağızman Belediyesi ile ilgili radyo arasında yapılan sözleşmeyi istedik. Sözleşme yok. Bunu söylemiyorlar. Basına darbe diye propaganda yapıyorlar. Evrakları olan, sözleşmesi olan yasal yollardan yayın yapan radyoyu neden kapatalım? Buna rağmen kendilerine süre verdik. Halen de bekliyoruz. Belediyemizi ve şahsıma yönelik yapılan asılsız ve mesnetsiz haberleri yapanlar hakkında gerekli yasal işlemleri yapacağım” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber