Yıldız, Kars36 Spora "HAYALİ" yardım yağıyor

Yıldız, Kars36 Spora "HAYALİ" yardım yağıyor

Başkan Muharrem Yıldız: “3 Milyon TL’ye Kars 36 Spor’u Devretmeye Hazırım”

Kars 36 Spor Başkanı Muharrem Yıldız, dolaylı olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın adı üzerinden, Kars 36 Spor’un ciddi zararlar gördüğünü söyledi.

Yıldız, dünya ve Türkiye tarihinde ilk kez bir BAL Ligi takımının bir kupada 5. Tura kadar çıktığını ve 3 Lig’e çıkma adayı olan Kars 36 Spor’u 3 milyon TL bütçe ile devretmeye hazır olduğunu açıkladı.

BAL Ligi’nin ilk yarısını 3. Sırada tamamlayan Kars 36 Spor’u Bakan Arslan’ın, Kars Valiliğinin veya Kars Belediyesinin öngördüğü biri veya birilerin devretmek istediğini açıklayan Muharrem Yıldız, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı ifadeler kullandı.

Kendisinin Kars’ta faaliyet göstermeyen bir işadamı olduğunu belirten Başkan Yıldız, Kars’a gelerek göstermelik hayırseverlik yapanların, daha sonrada imarsız arsaları 1 milyon liraya alıp 10 milyon lira kazandıklarını bildiğini ileri sürdü.

Bu şehirde daha doğmamış bebelerimizin haklarını gasp eden iş adamlarının olduğunu da ileri süren Yıldız: “Bunlar yıllarca Karsspor’a yardım etmiş gözüküyorlar ama nasıl etmişler. Onlar Karsspor’a Belediye veya valilik aracılığıyla bir beklentileri varsa yardım etmişlerdir. Ama Kars spor’a, Karsspor aracılığıyla yardım edeceklerse bir beklentileri olamayacaktır. Bundan dolayı da kimsenin Karsspor’a yardım etmediklerini biliyoruz.

SAYIN BAKANIMIZ VE AK PARTİ’DE SİYASET YAPANLAR ÜZÜLECEKLER AMA!

Ben bunu söyleyince Sayın Bakanımız Ahmet Arslan ve AK Parti’de siyaset yapanlar üzülecekler ama söyleyeceklerim Sayın Bakanımızın şahsı il ilgili bir problem değil. Ben Evet – Hayır referandumunda kapı kapı dolaşarak salon toplantıları düzenleyerek, bütün ilçelere giderek ‘Evet’ çıksın diye gayret etmiş biriyim. Bu konuda AK Partililerden de daha fazla çalıştığımı biliyorum ve büyük katkım olduğunu da biliyorum. Sayın Bakanımızın Karsımıza ne kadar faydası oluğunu ve Kars için bir şans olduğunu da biliyorum.

SAYIN BAKANIMIZIN KARSSPOR’A CİDDİ BİR ZARAR VERDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Ama Sayın Bakanımızın Karsspor’a ciddi bir zarar verdiğini düşünüyorum. Çünkü ekonomik durumu iyi olan işadamlarımız ‘Sayın Bakanımız Arslan bizi arasın, ona göre Karsspor’a yardım edelim’ diyorlar. Çünkü bir beklentileri var. Çünkü Karsspor’a yardım karşılığında Sayın Bakanımızdan bir şey isteyeceklerdir. Yardım etmeyenler de ‘Koskoca Bakanınız var’ diyorlar. Bu nedenle Kars 36 Spor kimseden destek bulamıyor. Dolayısıyla Kars 36 Spor Sayın Bakanımız Ahmet Arslan üzerinden yürütülen kampanyadan dolayı sahipsiz kalmaktadır. Böylece de Sayın Bakanımızın bu duruşu Karsspor’a ciddi bir zarar vermektedir.

3. LİGE RAHAT YÜRÜYECEK BİR TAKIMIZ

4 yıldır başkanlığını yaptım Kars 36 Spor artık kendini ispat etmiştir. 3. Lig’e çok rahat bir şekilde yürüyecek bir ekibe sahibiz. Başkan Muharrem Yıldız isminden dolayı bir rahatsızlık varsa, siyaset yapanların üzerimden bir beklentileri veya tereddütleri varsa, adımı değiştirecek halim yok. Benim bir siyasi düşüncem var ve ben Ülkücü bir insanım. Ben Muharrem Yıldız olarak her nerede siyaset yaparsam yapayım, Ülkücülüğümden ölene kadar vazgeçecek halim yoktur.

BUNDAN SONRA KARS 36 SPOR’A 3 MİLYON LİRALIK BİR BÜTÇE GEREK

Öğleyse gelin Karsspor’un önünü açmak adına Sayın Bakanımız, Valiliğimiz veya Belediyemiz Kars’a 3 milyon bütçeli bir heyet göndersin ve Kars 36 Spor’u devrelim. Bundan sonra Kars 36 Spor’un yoluna devam etmesi için ve 3 Lige çıkması için 3 Milyon TL gerek. Kimsenin önünde bir engel olmayalım. Nede bizim üzerimizden birileri siyaset yürütmesin. Eğer ki 3 milyonluk bütçe bulamazlarsa, 1 Milyon TL sini kendim karşılamaya da hazırım. Buradan basın aracılılığıyla bu sözü veriyorum ve yine Karsspor’un yanında olacağım, her zamanki gibi koşturacağım. Onlara yakın biri olsun ki bu işten kurtulmuş olalım. Muharrem Yıldız üzerinden başarılara yürüyen bu takıma vaat edilen hiçbir destek yerine getirilmedi. Artık bu kulübün önü açık olmalı… “dedi.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber