Yıldız ,”Aileyi Merkeze Alan Bir Vizyonu Tanımlayacağız”

Yıldız ,”Aileyi Merkeze Alan Bir Vizyonu Tanımlayacağız”

Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Yıldız, “Aileyi merkeze alan bir vizyonu tanımlayacağız. Dezavantajlı grupların güçlenmesi için birlikte çalışacağız”

Turgut KAYA

Müdür Yıldız, 81 il müdürüyle yeni dönem çalışmaları değerlendirmek üzere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın başkanlık ettiği İl Müdürleri Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Kars Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Yıldız, yaptığı paylaşımda toplantıda alınan kararlar gereği “Aileyi merkeze alan bir vizyonu tanımlayacağız. Dezavantajlı grupların güçlenmesi için birlikte çalışacağız” dedi.

Aralarında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Yıldız’ın da bulunduğu toplantıda konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş, “Türkiye Yüzyılı gücünü milletten alan devlet anlayışıyla kültürümüzün inşasında ve aktarımında birey, aile ve topluma yönelik sosyal politikalar, sosyal hizmet ve yardımlar kapsamında tüm hedeflerimizi gerçekleştirdiğimiz yeni bir yüzyıl olacak.” Dedi.

Bakan Göktaş konuşmasında “Aileyi merkeze alan bir vizyonu bu ülkede tanımlayacağız” diyerek
Bakanlığın çocuklar, kadınlar ve dezavantajlı gruplarla ilgili çalışmalar yürüttüğünü, sosyal desteklerin yeniden tanımladığını hatırlattı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konuşamasında, “Nasıl ki aile toplumun merkezidir, Bakanlığımız da şehirlerimizde, kamu kurumlarının merkezinde yer almalıdır. Özellikle kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarı konularında kolluk kuvvetleri, jandarma, hâkim ve savcılarla etkin iş birliğinin sağlanmasının koruyucu ve önleyici bir gücü olacağına inanıyorum. Aileyi merkeze alan bir vizyonu bu ülkede tanımlayacağız. Tüm dezavantajlı grupların daha da güçlenmesi bizim elimizde. Bütün bunları birlikte yapacağız. Daha çok çalışacağız, daha titiz, daha ilgili, daha şefkatli olacağız. Bakanlığımızın hizmet ve ilgi alanı biliyorsunuz çok geniş. Çünkü biz Aile Bakanlığı'yız. Aile her şeyden önce gelir, aile her şey demektir. Türkiye'nin bütün gücünün, güzelliğinin yansıdığı aynaların parlaklığında özellikle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın dolayısıyla sizlerin çok büyük payı var.” Şeklinde ifadeler kullandı.

yildiz-aileyi-merkeze-alan-bir-vizyonu-tanimlayacagiz-1.jpeg

yildiz-aileyi-merkeze-alan-bir-vizyonu-tanimlayacagiz-2.jpeg

yildiz-aileyi-merkeze-alan-bir-vizyonu-tanimlayacagiz-3.jpeg

yildiz-aileyi-merkeze-alan-bir-vizyonu-tanimlayacagiz-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika