Yıldırım, Kağızman’da Muhtarlarla Buluştu

Yıldırım, Kağızman’da Muhtarlarla Buluştu

Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yasin aşkın Yıldırım'a Kağızman İlçesinde  Muhtarlardan yoğun ilgi.  

 Esnaf ziyaretlerinde de bulunan yıldırım İlçe ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. 
   

Yıldırım'a  İlçe ve Köyler de Sosyal kültürel ve eğitim amaçlı vermiş olduğunuz  katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Yıldırım halkımızın tercihi ve seçimiyle iş başına gelmiş muhtar kardeşlerimiz son derece önemli bir hizmette bulunmaktadırlar dedi.
 

Birlikte el ele vererek  imkanlarım doğrultusunda halka yapılan her hizmet de yanınızda olacağım dedi.
  Esnaf ziyaretlerinde işlerin durgunluğunu dile getiren halk Yıldırıma istihdamın geliştirilmesi ve işsizliğin önlenmesi için çalışma başlatılmalıdır dediler.

 Yıldırım öncelikle İlçe ekonomisine katkı sağlayacak birçok açıdan iklim  koşulları ve İlçemizde bulunan  çermik sularından faydalanılarak seracılığın kış ve yaz ayların da sürdürülebileceğini bu konuda seracılığın teşvik edilmesini . Ayrıca Iğdır İlimizin meyve potansiyeli değerlendirilerek  meyva bakımından verimli  Topraklara sahip olan  Kağızman İlçemizde meyva suyu fabrikasının bulunmaması , yeraltı kaynaklarının kullanılmaması yöre ve ilçemiz için ciddi bir kayıp olduğunu dile getirdi.

Şahindere, Yukarı Kümbet, Yukarı Dere, Aşağı Dere, Aşağı Kümbet, Haznedar ,Bayam , Zuvar mahallesi 
 Camuşlu, Karaboncuk, Akören, Yellikıran, Kötek, Paslı, Tunçkaya, Değirmendere, Çukurayva, Karabağ, Yolkorur, Taşburun, Altungedik, Çayarası,Yukarıkaragüney, Çengilli, Çiçekli, Karakuş, Sağbaş, Dibekkaya, Yağlıca, Tomruktaş, Ortaköy,Çilehane, Çeperli, Taş bilek, Kuloğlu ,Köy Muhtarları Yasin Aşkın Yıldırım'a teşekkür ettiler.

20211201_112105.jpg20211201_140616-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kağızman