Yıldırım, "Anneler, Yeri Doldurulamayacak En Kutsal Varlıklardır"

Yıldırım, "Anneler, Yeri Doldurulamayacak En Kutsal Varlıklardır"

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım'ın Anneler Günü dolayısıyla bir Mesaj yayımladı.

Başkan Yıldırım Mesajında; Sonsuz sevgi, fedakârlık, bağlılık ve hoşgörüyü büyük bir özveriyle gerçekleştiren annelerimizin bizler için ne kadar değerli olduklarını hatırlatan özel bir günü kutluyoruz.

Anne olacağını hissettiği andan itibaren çocuğuna büyük bir sevgi ile bağlanan, onu her türlü tehlikeden korumaya çalışarak fedakârlıkla büyüten, hayatı boyunca çocuklarından dua ve desteklerini esirgemeyen annelerimizin haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) buyurdukları gibi cennet onların ayakları altındadır. Geleneklerine, göreneklerine, manevi değerlerine bağlı olan bir ecdadın torunları olarak anneye, babaya saygılı ve hürmetli olmanın, onların hayır dualarını almanın önemini de öğrenerek yetiştik. 
Hayatımızın her döneminde birçok kişiyle yollarımız birleşir veya ayrılır ama hepimiz için annelerimiz, yeri doldurulamayacak kadar önemli ve kıymetlidir. En değerli hazinelerimiz olan annelerimizi yılda sadece bir gün değil, yaşadıkları ve yaşadığımız müddetçe gösterdikleri sınırsız sevgi ve şefkate karşılık, onlara saygıyla ve büyük bir hürmetle yaklaşmamız en öncelikli sorumluluğumuz olmalıdır.

Bu özel günlerinde, yavrularını kaybeden başta şehit annelerimiz olmak üzere, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyor, onlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam, Hakkın rahmetine kavuşmuş annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber