Yeşil Sol Parti Kars'ta ilk seçim bürosunun açılışını yaptı

Yeşil Sol Parti Kars'ta ilk seçim bürosunun açılışını yaptı

Emek ve Özgürlük İttifakı çatısı altında 14 Mayıs seçimlere girecek olan Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (YSP) Kars'ta ilk seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Tacettin DURMUŞ

Seçim bürosunun açılışını, Yeşil Sol Parti Kars İl Başkanı Kaya Naki, Milletvekili adayları Gülcan Alp, Sertaç Çelikkaleli, HDP Kars İl Başkanları Hacer Karataş Altay ve Cengiz Anli ve Kars Belediye eski Başkan yardımcısı Şevin Alaca birlikte yaptı. 

Seçim bürosunun açılışında kısa bir konuşma yapan Yeşil Sol Parti Kars İl Başkanı Kaya Naki, "Bu seçimin Kars halkına ve partisine hayırlısı olmasını diledi. Bugün Yeşil Sol Parti olarak Kars’ta ilk seçim bürolarının açılışını yaptıklarını belirten Kaya Naki, “Bu seçim sürecini Kars’ta da birlikte yürüteceğiz. Biz HDP ve Yeşil Sol olarak bu ülkeyi 20 senedir zindana çeviren, halkı zora ve sıkıntıya sokan bu tek parti iktidarını ve tek adam idaresini kesinlikle göndereceğiz. Halkımızla birlikte zafere yürüyoruz.” Dedi. 

Yağmur altında yapılan açılışın ardından partiler seçim bürosunun içerisinde halay çekti. Partiler daha sonra Digor Yeşil Sol Parti ilçe binasının açılışını yapmak için ilçeye geçti.

yesil-sol-parti-karsta-ilk-secim-burosunun-acilisini-yapti-(1).jpegyesil-sol-parti-karsta-ilk-secim-burosunun-acilisini-yapti-(2).jpegyesil-sol-parti-karsta-ilk-secim-burosunun-acilisini-yapti-(3).jpegyesil-sol-parti-karsta-ilk-secim-burosunun-acilisini-yapti-(4).jpegyesil-sol-parti-karsta-ilk-secim-burosunun-acilisini-yapti-(5).jpeg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber