Yeniden Refah Partisi’nin Kars Seçim Bürosunun açılışına davet!

Yeniden Refah Partisi’nin Kars Seçim Bürosunun açılışına davet!

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, çalışmalarını sürdüreceği Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışını 22.02.2024 Perşembe günü (yarın) şölen havasında gerçekleştireceklerini söyledi.

Turgut KAYA

Başkan Adayı Şen yaptığı açıklamada, İl Başkanı İbrahim Çelik, ile genel ve belediye meclis üyeleri ile birlikte yarın saat 10:00 da havalimanı güzergâhında konvoy oluşturup 10:30 gibi şehir merkezine giriş yapılacaklarını ve güzergah boyunca vatandaşları selamlayacaklarını belirtti.

Uzun araç konvoyu eşliğinde şehir turunun ardından saat 11:00 da Kars Belediyesi karşısındaki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yapacaklarını belirten Uğur Şen, tüm Kars halkını demokrasi şölenine davet etti.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin Ülkemiz ve İlimiz için hayırlara vesile olmasını dileyen Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, seçim anına kadar Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın “Ahlaklı Belediyecilik’ Yeniden Refah İle Mümkün!” anlayışını Kars halkına anlatacaklarını söyledi.

whatsapp-image-2024-02-21-at-15-12-18.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika