Yasin Çiftçi Kars36spor başkanlığından istifa etti

Yasin Çiftçi Kars36spor başkanlığından istifa etti

Kars36spor’da başkanlık görevini bu tarihten itibaren işadamı Ali Uçum yürütecek

Tacettin DURMUŞ

Kars36Spor Kulübü Başkanı Yasin Çiftçi görevinden istifa ettiğini duyurdu. Çiftçi yaptığı açıklamada, yaklaşık olarak 4 aydır gurur ve şerefle yürüttüğü Kars36Spor Kulübü Başkanlığını, 20 Şubat tarihi itibariyle bıraktığını bildirdi.

Kars36Spor Kulübü Başkanlığı görevini bu tarihten itibaren başkan yardımcısı işadamı Ali Uçum’un sürdüreceğini açıklamasında belirten Yasin Çiftçi, maddi ve manevi olarak yıprandığı bu süreçte fedakar Kars36spor taraftarlarının takımlarına sahip çıkmalarını istedi. 

Kars36spor’u menfaatsiz ve çıkarsız sevdiğini de belirten Çiftçi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bundan sonraki süreçte Başkanlık görevini Başkan Yardımcısı görevi yürüten Ali Uçum devam ettirecektir. Bu süreçte bana destek olan 65. Dönem UDHB Sayın Ahmet Arslan’a, Valimiz Sayın Türker Öksüz’e, Vali Yardımcımız Ramazan Taşkın’a, AK Parti Kars İl Başkanımız Adem Çalkın’a ve Selimli İş Adamımız Fatih Aslan’a teşekkür ediyorum. Zorlu ve Çetin geçen bu sürecin bana kattıkları ve benden aldıklarıyla çok büyük tecrübeler edindim. Maddi ve manevi olarak yıprandığım bu süreçte Kars36spor taraftarlarından, takımlarına sahip çıkmalarını istiyorum. Çünkü taraftar gibi görünenlere, bu takımı seviyormuş gibi yapanlara, amaçları sadece menfaat olan bu topluluğa fırsat vermemeleri gerekiyor. 4 aylık süreçte yaptıklarımız açık ve net ortadadır. Aç ve ortada bırakılan futbolcular, elektriksiz ve kömürsüz bırakılan tesisler, kapısına kilit vurulacak konumdan tam anlamıyla bir aile ortamına dönüştü. Ben Karsspor’u menfaatsiz, çıkarsız sevdim. Benimle bu yolda inanarak yürüyen Sedat Hocama, Orhan Hocama, Osman Hocama ve Futbolcu kardeşlerime de teşekkür ederim.”

whatsapp-image-2023-03-03-at-08.42.57-(1).jpegwhatsapp-image-2023-03-03-at-08.42.58-(1).jpegwhatsapp-image-2023-03-03-at-08.42.59-(1).jpegwhatsapp-image-2023-03-03-at-08.42.59.jpeg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor