Yasin Aşkın Yıldırım’dan Bir Hizmet Daha

Yasin Aşkın Yıldırım’dan Bir Hizmet Daha

İş İnsanı Yasin Aşkın Yıldırım Sarıkamış İnönü mahallesinden sonra Sarıkamış İstasyon mahallesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Taziye evinin de iç donanımını tamamlayarak halkın hizmetine  sundu.

Yasin aşkın Yıldırım toplumdaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlayan unsurlardan biri olan Taziye evleri insanların sadece mutlu anlarında değil zor zamanlarında birbirine destek olacağı bir mekandır dedi. Yıldırım Beş Taziye evi kütüphanesi olmak üzere  İl ,İlçe, köy halkı ve muhtarlarımızla birlikte el ele vererek gerçekleştirdiğimiz  Kırk üçüncü  Taziye evimiz  Sarıkamış İstasyon mahallesine hayırlı olsun dedi.

 Kars İl ,İlçe ve köyleriyle hizmetlerin en güzeline layık bir şehrimizdir diyen Yıldırım  Halkımızın bu zor günlerini atlatmalarına yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize . Hizmet kervanı devam edecek dedi.  

İstasyon Mahallesi Muhtarı Fırat Gök Mahallemiz için çok önemli olan Taziye Evimizin iç donanımını sağlayarak açılmasını sağlayan,  yapmış olduğu bir çok sosyal yatırımlarıyla  hizmet insanı olan Yasin aşkın Yıldırım'a İlçem ve Mahallem adına teşekkür ediyorum dedi. 

20220226_120151.jpg20220226_120354.jpg20220226_120439.jpg20220226_134147.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Sarıkamış