Yasin Aşkın Yıldırım’dan Bir Hizmet Daha

Yasin Aşkın Yıldırım’dan Bir Hizmet Daha

İş İnsanı Yasin Aşkın yıldırım tarafın dan İç donanımı Yaptırılan Kars Merkez Küçük Yusuf köyü Çocuk Kütüphanesi ve Taziye evi Köy halkının hizmetine açıldı.

Yıldırım, “Öncelikle köyde yaşayan çocuklarımızın öncelikli ihtiyaçlarından biri olan ve köy ziyaretimde benden kütüphane  ricasında bulunan Küçük Yusuf köyünde bulunan yavrularımızın isteğini yerine getirdiğim için mutluyum.
 Bir ülkenin geleceği o ülke insanlarının göreceği eğitim ve öğretime bağlıdır.

Küçük Yusuf köyünden, bütün köy muhtarlarıma sesleniyorum köy kütüphanelerinin açılması ve yavrularımızın hizmetine hazır hale getirilmesi için ben  elimden gelen desteği vermeye hazırım.

Daha önce söz verdiğim ve halkla el ele vererek gerçekleştirdiğimiz, taziyesi olanlara büyük kolaylık sağlayan ve kaybedilen değerleri tekrar gün yüzüne çıkaran, vatandaşların dayanışma ruhunu canlı tutan bir taziye evini de hizmete açtık,” dedi.

Küçük Yusuf köy muhtarı Latif Ulakçı, “Daha önceki yıllarda evlerde kabul edilen taziyeler, son yıllarda artık taziye evlerinde kabul edilmeye başlandı. Evleri küçük olan veya kiracı olan taziye sahipleri, büyük zorluklar çekiyordu. Evlerde kabul edilen taziyeler, taziye sahipleri için birçok sıkıntıya neden olmakla birlikte günlerce veya haftalarca sürmesi nedeniyle ayrıca ciddi maddi külfetlere neden oluyordu. Taziye evinin iç donanım eksikliğinin tamamlanması için Yasin Aşkın Yıldırım’dan destek istedik sağolsun bizi ve köy çocuklarının isteğini kırmadı Taziye Evi ve kütüphanemizin açılmasına vesile olan katkı sağlayan herkese köy halkı adına teşekkür ederim,” dedi.

20210528_163601-(1).jpg20210528_163916.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber