Vatan Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Vatan Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Vatan Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Tuncay Mutluer’in, Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) açılışı yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılışa Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Savaş Oruç, Vatan Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Tuncay Mutluer, Vatan Partisi Kars İl Başkanı Ali Osman Saday, Vatan Partisi İl Yöneticisi Gazeteci Muharrem Yerli, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatan Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Tuncay Mutluer, Fransız Cumhurbaşkanı Emmanuel  Macron’un 24 Nisan'ı "Ermeni Soykırımını Anma Günü" olarak ilan etmesine karşı sert tepki gösterdi.

Sert bir dille Macron’a yanıt veren Mutluer, “Ülkemize yönelen bu emperyalist yalan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek üstün mücadelesi sonucu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi İkinci Daire ve Büyük Daire’de belgeleriyle çürütmüştür.” dedi.

Vatan Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Tuncay Mutluer, gündeme dair şunları söyledi: “Fransız Parlamentosu tarafından 2012 Ocak ayında kabul edilen, “Ermeni soykırımını inkar edenlerin cezalandırılmasına dair kanunu”, Fransa Anayasa Konseyi tarafından anayasaya ve düşünceyi ifade özgürlüğüne aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etmişti.

Amaç: Bölge ülkelerini Kafkasya’dan kuşatmak.

Kars’ı, Iğdır ve Ardahan’ı Kafkaslarda ABD’ye alan yaratmak için set çekmeye çalışanların amacıyla, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un hedefleri örtüşmektedir. Sözde Ermeni Soykırımı, ABD ve İsrail merkezli emperyalist bir yalandır. ABD ve onun taşeron güçleri, Türkiye’yi, İran’ı, Irak’ı ve Suriye’yi bölme planları Batı Asya’da bozguna uğramıştır. Bu plan Kafkaslar üzerinden nihai amacına ulaştırılmak istenmektedir.

Vatan Partisi, Türkiye’yi parçalamaya zemin yaratacak sözde Ermeni Soykırımı yalanın çürütülmesi için bütün gücüyle seferber olmuştu. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, TBMM’nin, Başbakanlık’ın ve Cumhurbaşkanlığı’nın yapamadığını yapmıştır. Türk Milleti’ne sorumluluk hissedenler memleketimizi yönetmeye talip olmalıdır.

Mehmetçiğimizin Zaferini Dört Gözle Bekliyoruz

Fransa’nın korkusu ve yaratmak istediği psikolojik harekatın temeli, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, Suriye’nin Kuzeyine yapılması planlanan harekatın, Amerikan taşeronu kuvvetleri bitirecek olmasından kaynaklıdır. Vatan Partisi, Türkiye tarihinin en önemli dönüm noktalarından geçtiği bu dönemde, milletimize ve vatanımıza yönelen psikolojik harekatlara göğüs germektedir. Mehmetçiğimizin zaferini dört gözle beklemektedir. Soykırım yalanına sarılanlar, Türk Milleti’nin iradesinde yenilgiye mahkumdurlar!

Hep Birlikte Tavır Alalım!

İçinde bulunduğumuz tarihi eşikte, bu sorumluluğu ve kararlılığı paylaşmak adına Kars’ımızda ki bütün belediye başkan adaylarımızı, bu emperyalist yalana ve psikolojik harekata karşı tavır almaya çağırıyorum.”
Konuşmaların yapıldığı programın sonunda sanatçı Cavit Tebrizli, katılımcılara bir birinden güzel türküler söyledi.

lider-haber-ajansi--(1)-057.jpglider-haber-ajansi--(2)-054.jpglider-haber-ajansi--(3)-056.jpglider-haber-ajansi--(4)-039.jpg

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kars Haber