Vali Yardımcısı Taşkın Belediyede ki Görevine Başladı

Vali Yardımcısı Taşkın Belediyede ki Görevine Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Vali Yardımcısı olarak Kars'a atanan Ramazan Taşkın Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı.

LİDER HABER AJANSI/TURGUT KAYA

Vali Yrd. / Kars Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın'ı, Kars Belediye Başkanlığında başkan yardımcısı Serdar Kotan ve birim müdürleri karşıladı. 

Vali Yrd. / Kars Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan TAŞKIN Kimdir?

 1991 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlkokul, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’ da tamamladı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden 2014 yılında mezun oldu. 2015 yılında Gelir İdaresi Başkanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak çalışma hayatına başlayan Taşkın, 2016-2019 yılları arasında Sosyal Güvenlik Kurumunda Denetmen Yardımcısı olarak çalıştı.

18.03.2019 tarihinde Kaymakam Adayı olarak Aydın Valiliği emrine atandı. Samsun Vezirköprü ve Uşak Banaz ilçelerinde Refiklik Stajını yapan Kaymakam Ramazan Taşkın, 10.06.2019 tarihinde Yavuzeli ilçesinde göreve başladı. Daha sonra Bayramören ilçesinde çalıştı. 

Ramazan Taşkın, Manisa Köprübaşı Kaymakamı olarak görev yapmaktayken Cumhurbaşkanlığının 12 Ağustos 2022 tarih ve 2022/392 Sayılı kararıyla Kars Vali Yardımcısı olarak atanmıştır.

Evli ve bir çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

kars_vali_yrd_ramazan_taskin.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber