Vali Türker Öksüz, Hudut Karakollarını ziyaret etti

Vali Türker Öksüz, Hudut Karakollarını ziyaret etti

Vali Öksüz Dolamaç ve Kilittaş Hudut Karakolları ziyaret etti.

Kars Valisi Türker Öksüz, beraberinde 9’uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Veli Tarakcı, Ardahan 25’inci Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Kırış, Digor Kaymakamı Mustafa Güngör ve 25’inci Hudut Tugay Kars Komutan Yardımcısı P. Kd. Albay Mehmet Gazneli ile birlikte Digor ilçesinin Ermenistan sınırında konuşlu bulunan Dolamaç ve Kilittaş Hudut Karakollarına ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Dolamaç Hudut Karakolunu ziyaret eden Vali Öksüz, karakolda incelemelerde bulunarak yetkililerden yapılan çalışmalar ve karakol hakkında bilgiler aldı.

İncelemelerin ardından karakolda görevli askerler ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Vali Öksüz, sonrasında karakol çevresinde oluşturulan hatıra ormanı için fidan dikiminde bulundu.

Dolamaç Hudut Karakolundaki incelemelerinin ardından beraberindeki heyet ile birlikte Kilittaş Hudut Karakoluna geçerek incelemelerde bulunan Vali Öksüz, öğle yemeğinde askerler ile bir araya geldi.

Dolamaç ve Kilittaş Hudut Karakolları ziyaretinde görevli askeri personel ile bir süre sohbette bulunan Vali Türker Öksüz, kahraman Mehmetçiklerimizle bir arada olmaktan duyduğu gurur ve memnuniyeti ifade ederek, aziz vatanımızın bekası için gece-gündüz, kar-kış demeden görevini ifa eden tüm Mehmetçiklere görevlerinde üstün başarılar diledi.

Vali Öksüz Dolamaç ve Kilittaş Hudut Karakolları ziyaretinde kendisini karşılayan karakol komutanlarına Şanlı Türk Bayrağı’mızı hediye etti.

vali-turker-oksuz,-hudut-karakollarini-ziyaret-etti-(6).jpgvali-turker-oksuz,-hudut-karakollarini-ziyaret-etti-(7).jpg

vali-turker-oksuz,-hudut-karakollarini-ziyaret-etti-(2).jpgvali-turker-oksuz,-hudut-karakollarini-ziyaret-etti-(3).jpgvali-turker-oksuz,-hudut-karakollarini-ziyaret-etti-(4).jpgvali-turker-oksuz,-hudut-karakollarini-ziyaret-etti-(5).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber