Vali Rahmi Doğan'ın Babalar Günü Mesajı

Vali Rahmi Doğan'ın Babalar Günü Mesajı

Kars Valisi Rahmi Doğan’ın Babalar Günü Mesajı

Milletimizin en önemli hasletlerinden biri sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısıdır. Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Babalarımız, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Fedakarlığın ve merhametin simgesi olan babalarımız, evlatlarının kahramanıdır. Hayat tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatı boyunca maddi-manevi tüm imkanlarını ailesi için seferber eden, ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir yaşam sürmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Bizler de sadece bu özel günde değil, her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı, sevgi ve vefamızı en güzel şekilde göstermeliyiz. Yüce Allah katında en faziletli amellerden birinin de ana-babaya ihsanda bulunmak-iyilik etmek olduğunu ve onlara isyan etmenin de haram olduğunu asla unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum. Ebediyete intikal eden babalarımıza da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber