Vali Polat ŞAİKO’da

Vali Polat ŞAİKO’da

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat okul ziyaretlerine devam ediyor.

Turgut KAYA

Vali Polat ziyaretleri kapsamında bugün de Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Yatılı Bölge Ortaokulu’nu (ŞAİKO) ziyaret etti.

Okulda ve pansiyonda incelemelerde bulunan Vali Polat, öğle yemeğinde öğrencilerle bir araya gelerek, birlikte yemek yedi ve sohbet etti. Öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını ve çok kitap okumalarını isteyen Vali Polat, kendilerine başarılar diledi. Öğle arasını sporla değerlendiren bir öğrenciyle karşılıklı masa tenisi oynayan Vali Polat, sporun önemine değinerek, her çocuğun mutlaka lisanslı olarak bir sporla ilgilenmesinin önemli olduğunu söyledi.

Vali Polat, okulun mutfağında da incelemelerde bulunarak, çocukların uygun gıdalarla sağlıklı beslenmesine dikkat edilmesini ve hijyen kurallarına hassasiyet gösterilmesini istedi.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, okulda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Vali Polat, öğretmenliğin, özveri ve büyük emek gerektiren, ülkemizin yarınları olan çocukların geleceğini şekillendiren kutsal bir meslek olduğunu vurgulayarak, kendilerine başarılar diledi.

Okul çıkışında bekleyen velilerle de sohbet eden Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, eğitimin önce ailede başladığını belirterek, okul-aile iş birliğinin önemine değindi ve çocukların huzur ve güven içinde öğrenim görmeleri için gereken tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

vali-polat-saikoda-1.jpg

vali-polat-saikoda-2.jpg

vali-polat-saikoda-3.jpg

vali-polat-saikoda-4.jpg

vali-polat-saikoda-6.jpg

vali-polat-saikoda-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber