Vali Polat, Ani'de

Vali Polat, Ani'de

Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Kars'ın Açık Hava Müzesi Ani Ören Yeri'nde incelemelerde bulundu.

Polat, yapılankazı çalışmaları ile ilgili olarak Kazı Başkanı Doç. Dr. Muhammed Arslan'dan bilgi aldı. Polat, tarihi İpek Yolu'nun en önemli ticaret merkezlerinden olan Ani Ören Yeri'ni ziyaret eden turistlerle bir süre sohbet etti.
Polat, daha sonra Ani Ören Yeri'nde görev yapan, yerli ve yabancı turistlere yardımcı olan Esenkent Jandarma Karakolu'na bağlı Asayiş Noktası personeline başarılar diledi.
Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, son olarak UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Ani Ören Yeri'nde yapılan kazı çalışmalarında gönüllü olarak yer alan öğrencilerle bir araya gelerek, emekleri için teşekkür etti. Polat, daha sonra Ani’den ayrıldı.
Vali Ziya Polat'a Ani ziyaretinde Vali Yardımcısı Muhammet Furkan Tuna, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Müçteba Erdem'de eşlik etti.

vali-polat-anide-1.jpg

vali-polat-anide-2.jpg

vali-polat-anide-3.jpg

vali-polat-anide-4.jpg

vali-polat-anide-5.jpg

vali-polat-anide-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber