Vali Öksüz, Yol Kontrol Noktalarını Ziyaret Etti

Vali Öksüz, Yol Kontrol Noktalarını Ziyaret Etti

Kars Vali Türker Öksüz, korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağının gölgesinde kalan Ramazan Bayramı dolayısıyla, şehrin giriş ve çıkış noktalarında görevleri başında olan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti.

Ramazan bayramı, koronavirüs tedbirleri kapsamında Yurt genelinde olduğu gibi Kars’ta da uygulanan sokağı çıkma yasağının gölgesinde kaldı.Vali Türker Öksüz, buruk kutlanan bayramda, beraberinde İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Jandarma Alay Komutanı Albay Hidayet Arıkan ile birlikte ziyaret ettiği polis ve jandarma görevlilerinin bayramını kutladı. Vali Öksüz, polis ve jandarma görevlilerine bayram tatlısı ikram ederek, özverili olarak icra ettikleri görevlerinde başarılar diledi.Korona virüs salgını nedeniyle il genelinde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı ve bayram tedbirleri ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Jandarma Alay Komutanı Albay Hidayet Arıkan’dan bilgi alan Vali Öksüz, tüm ekiplerin özverili bir şekilde görevlerini icra ettiklerini söyledi.

Vali Öksüz ziyaretleri kapsamında Kars - Erzurum Yolu ve Karayoları Kavşağında polis noktalarını ziyaret ettikten sonra, Ani Yolu üzerindeki Jandarma Kontrol noktasını da ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm ekiplerin mesai mevhumu gözetmeksizin görevlerini icra ettiklerini söyledi.Bu yıl Ramazan Bayramının korona virüs nedeniyle buruk bir şekilde kutlandığını da belirten Vali Öksüz, “Polis ve jandarma ekiplerinin görevlerini özverili bir şekilde icra ediyorlar. Tabiki özverili çalışmalarınızın farkındayız. Çok önemli görevleri ifa ediyorsunuz.

Kolluk güçleri olarak üstlendiğiniz görevleri hakikaten, emniyet, asayiş, trafik ekipleri olarak yapıyorsunuz. Salgın sürecinde de tüm uygulamalarda çok önemli görevler aldınız. Bu salgının bir an önce atlatılması için de büyük gayretler sarf ediyorsunuz. Sizlere çok teşekkür ediyoruz ve şükranlarımızı sunuyoruz. Görevlerinizde başarılar diliyoruz. Hep birlikte bu salgının üstesinden geleceğiz.”dedi. 

vali-oksuz,-yol-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti-(13).jpgvali-oksuz,-yol-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti-(14).jpgvali-oksuz,-yol-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti-(15).jpgvali-oksuz,-yol-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti-(17).jpg

vali-oksuz,-yol-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti-(1).jpgvali-oksuz,-yol-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti-(10).jpgvali-oksuz,-yol-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti-(11).jpgvali-oksuz,-yol-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti-(12).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber