Vali Doğan’dan Kars 36 Spor’a kömür desteği

Vali Doğan’dan Kars 36 Spor’a kömür desteği

Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars 36 Spor’a 8 bin TL değerinde kömür desteği verdi.

Vali Doğan tarafından verilen kömür, geçte olsa kar yağışının başladığı şu günlerde soğuk kış aylarında tesislerde kullanılacak ve futbolcular ile tesis çalışanlarını ısıtacak.

Verilen destek sözlerinin tutulmamasına karşın, yalnız kalan Kars 36 Spor, mücadele ettiği BAL Ligi’nde ve Ziraat Türkiye Kupasında başarıdan başarıya koşuyor.

Takımımız geçtiğimiz Pazar günü BAL Liginde Trabzon takımı Zağnosspor’u 2 -1 yenerek 17 puanla 4. sıradaki yerini korudu. Bu hafta ise BAL Liginde Iğdır Arasspor’a konuk olacak Kars 36 Spor, 28 Kasım’da Kafkas Üniversitesi Aba Müslüm Güven Stadyumunda Ziraat Türkiye Kupasında Gençler Birliği ile karşılaşarak yine Kars’ı temsil edecek.

Haydi, Kars 36 Spor’a destek zamanı!

Öte yandan tüm Karsların ayrımcılık yapmadan şehrin takımına sahip çıkarak maddi destek vermesi önem arz ediyor. Yokluk ve imkânsızlarla rağmen her iki ligde başarıdan başarıya koşan Kars 36 Spor’a alkış tutarak veya sözde sosyal medya üzerinden mesaj yayınlayıp ve bu kutlama mesajlarını yayınlayanların da takımın başarısı üzerinden kendi reklamlarını yapmalarından öteye bir anlam ifade etmiyor.
Kars 36 Spor’un yani Kars’ın takımının önümüzdeki hafta bugün 1. Ligin güçlü takımlarından Gençler Birliği ile Kars’ta ve Ankara’da karşılaşması ve bu maçların televizyondan canlı olarak yayınlanmasın yanı sıra tüm gözlerin Kars üzeride olmasının kime ne zararı olabilir. O zaman tüm Kars esnasının, kurum yetkililerinin ve her kesin takımın yanında olması ve Vali Doğan gibi üzerine düşeni yapması gerekiyor.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber