Uzungazi İlkokulu Etwinning Günü'nü Kutlandı

Uzungazi İlkokulu Etwinning Günü'nü Kutlandı

 Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Uzungazi Köyü İlkokulu, Avrupa'daki okullar ağı olan eTwinning'in kuruluş yıl dönümünü kutladı. 

Uzungazi Köyü İlkokulunda 9 Mayıs eTwinning Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.  

Programda öğrenciler, çeşitli eğlenceli oyunlar oyandı.

Okul Müdürü Gülşen Kılıç, yaptığı açıklamada, eTwinning kapsamında bugüne kadar önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, şunları kaydetti: 

"Okulumuzda, Okumadığın Gün Karanlıktasın Projesi ekibi ile bu yıl, bütün Avrupa ve eTwinning Plus ülkelerindeki coşkuyla eTwinning'in 13. yaşının kutlandığı eTwinning Günü'nü balonlarla çeşitli oyunlarla eğlence etkinliği düzenleyerek kutladık. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu. İnşallah bundan sonrada önemli projeleri hayata geçireceğiz." 

uzungazi-ilkokulu-etwinning-gununu-kutlandi-(5).jpguzungazi-ilkokulu-etwinning-gununu-kutlandi-(6).jpguzungazi-ilkokulu-etwinning-gununu-kutlandi-(7).jpguzungazi-ilkokulu-etwinning-gununu-kutlandi-(8).jpg

uzungazi-ilkokulu-etwinning-gununu-kutlandi-(1).jpguzungazi-ilkokulu-etwinning-gununu-kutlandi-(2).jpguzungazi-ilkokulu-etwinning-gununu-kutlandi-(3).jpguzungazi-ilkokulu-etwinning-gununu-kutlandi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Sarıkamış