Umutlar için geri sayım başladı

Umutlar için geri sayım başladı

Milli Piyango İdaresi tarafından her yılbaşında gerçekleştirilen Yılbaşı Özel Çekilişi için biletler satışa çıktı.

Milli Piyango İdaresi tarafından her yılbaşında gerçekleştirilen Yılbaşı Özel Çekilişi için biletler satışa çıktı.

2016 Yılbaşı Çekilişi için büyük ikramiye tam 60 milyon lira. Yılbaşında gerçekleştirilecek olan Miili Piyango çekilişinde toplamda 384 milyon TL ikramiye dağıtılacak.

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için belirlenen büyük ikramiye ise tam tamına 60 milyon lira. Milli Piyango yılbaşı biletlerinin fiyatları ise şu şekilde; Tam bilet 60 milyon lira, Yarım bilet 10 milyon lira, Çeyrek bilet ise 5 milyon lira olarak belirlendi.
Yılbaşı biletleri satışa çıktığı ilk günden itibaren Milli Piyango seyyar bayilerinin yüzünü güldürdü. Bayilerde ilk gün satışlarının çok iyi olduğunu belirten seyyar bayi Erol Aslanhatun, vatandaşların sahte bilete karşı dikkatli olması gerektiğini hatırlattı. Yılbaşı biletlerinin bilinen yerlerden veya kişilerden alınması gerektiğini ve biletlerin kontrol edilmesi gerektiğini ifade eden Aslanhatun, Kars caddelerinde soğuk havaya rağmen umut dağıtmaya devam ediyor.

Seyyar bayi Erol Aslanhatun’dan bilet alan vatandaşlarda umutlarını bu yılki büyük ikramiyeye bağladığı dikkatlerden kaçmazken, vatandaşlar bana çıkarsa hayatım değişir hayali ile aldığı milli piyango biletini özenle katlayarak cüzdanının içine koyuyor.  KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber