Uğur Şen’den Kars Belediyesi Çalışanlarına Çağrı!

Uğur Şen’den Kars Belediyesi Çalışanlarına Çağrı!

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, gazetecilerle bir araya geldiği iftar programında yaptığı açıklamada, göreve gelmesi durumumda mevcut belediye personeline sahip çıkacağını söyledi.

İftar sonrası gazeteciler marifetiyle belediye çalışanlarına ve seçmene mesaj veren başkan adayı Uğur Şen, “Şu anda bazı belediye çalışanlarımızın gündeminde, ‘acaba falanca siyasi parti gelirse bizi işten çıkarır mı’ korkusu var. Dolayısıyla bu siyasi partilerden bazıları da, belediye çalışanlarına böyle baskılar yapmak suretiyle ‘bakın işte bize oyunuzu vermezseniz falanca parti gelir sizi işten çıkarır, hiç kimsenin garantisi yok’ diye manipülasyon yapıyorlar.

Diğer taraftan belediye çalışanları için şöyle bir baskı yapılıyor: İşte ‘falanca parti gelirse sizin maaşlarınızı ödenmez, falanca parti gelirse Kars’a hizmet gelmez’ noktasında hem işçiler üzerinden hem halk üzerinden böyle bir manipülasyonlar yapılmaya çalışılıyor. Dolayısıyla burada iktidar partisinin yanında olmak yada olmamak, o taraftan olmak yada bu taraftan olmak kesinlikle Kars’ta belediyeye gelecek olan hizmetlerle yakından uzaktan alakası yoktur ve olmayacaktır da olmamıştır da. Çünkü belediyeye gelen paralar kimsenin keyfine bırakılmamıştır ve kanunla zaten belirlenmiştir. Hiç kimse de bunun önüne geçemez. Eğer böyle bir şey olsaydı iktidar partisinden olmak çok büyük avantaj sağlamış olsaydı; 20 seneyi aşkındır yaklaşık burada iktidar partisi kaç belediyesiyle gördüğümüz ortadaki vahim tabloda aslında hiç de onların dediği gibi değil.

Belediye işçilerin ücreti noktasında eğer ki imkanlar kısıtlıysa belediye işçilerinin işçilik ücretlerini ödeyemeyecek noktada sıkıntı yaşayacaksa teminat veriyorum. Eğer bir belediye işçisi dahi maaşını almadığı takdirde kendim maaş alırsam o maaş bana haram olsun’ teminatını veriyorum. Şunu ilave etmek istiyorum: biz belediyeyi işçileriyle birlikte kardeş gibi bir ekip olarak çalışacağız. Birlikte açsak, birlikte açız, toksak da birlikte tok olacağız. Ve hep birlikte bu şehri yeniden yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Algı operasyonlarıyla seçimi farklı taraflara kanalize etmeye çalışanlara asla ve asla inanmayın. Biz Yeniden Refah Partisi olarak bu seçimlerin favorisiyiz. Algı operasyonları yapılıyor ama Kars halkı her şeyin farkındadır. Bu necip millet ne olup ne bittiğini biliyor, her şeyi görüyor ve basiretiyle bakıyor. Ferasetiyle de 31 Mart günü tercihini doğru olandan yana yapacak ve çoğu insan bu hususta boyunun ölçüsünde almış olacak.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika