Uğur Şen “Yaparsa Milli Görüş Belediyecilik Anlayışı Yapar”

Uğur Şen “Yaparsa Milli Görüş Belediyecilik Anlayışı Yapar”

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Şen, 50 maddelik eylem planını açıklamaya devam ediyor.

Tacettin DURMUŞ

Geçtiğimiz gün partisinden aday adaylığı başvurusunu yapan Uğur Şen, Kars’ın kronikleşmiş sorunlarını ortadan kaldırmak ve çözüm yollarıyla, yaşanabilir bir Kars için neler yapacaklarına dair, üzerinde titizlikle çalıştıkları 50 maddelik eylem planının; 32 maddesini, aday adaylığı müracaatı yaparken kamuoyuyla paylaştığını hatırlattı.

Kars halkının kendisini Belediye Başkanlığına layık görmesi durumunda hayata geçireceği diğer projelerini de kamuoyu ile paylaşan Şen, geçmişte olduğu gibi şimdi de “Yaparsa Milli Görüş belediyecilik anlayışı yapar. Kars halkını ‘yeniden refah’a kavuşturmak için ‘biz hazırız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Şen, Kars’ın ‘Yeniden Refah’ı için hazırladığı bazı projelerinin de, ‘Milli Görüş Belediyecilik Anlayışının hayata geçireceği projeler’ olduğuna dikkat çekerek tek tek şu şekilde sıraladı:

33 - Semt Pazarları Kuracağız: Yaptığımız çalışmalar neticesinde, tespit ettiğimiz eksiklerden bir tanesi de; Şehrimizde semt pazarlarının olmayışıdır. Bu ihtiyacı karşılamak için mahallelerimizin ortak noktalarına yakın yerlerde 3 adet kapalı semt pazarı kuracağız.
34) Üniversite öğrencilerimizin KYK Yurtlarından üniversite kampüsüne ulaşımlarını daha düzenli ve aksaksız bir ulaşım sağlamaları için gerekli düzenlemeyi sağlayacağız.
35) Bülbül mahallesine giden dolmuş sayılarını ve saatlerini düzenleyip ulaşımı kolaylaştırarak mahallenin mağduriyetini gidermiş olacağız.
36) Yönetimde ehliyet, hizmette adalet düsturuyla yani Milli Görüş belediyecilik anlayışıyla, kırsal mahallelerimizi her konuda destekleyerek Kars’ımızı tam modern bir şehir haline getireceğiz.
37) Atık su arıtma tesisini, paydaş kurumlarla iş birliği yaparak; Belediye olarak bize ne düşüyorsa gereğini yapıp bir an önce Kars Çayını eskiden olduğu gibi yüzülebilir ve balık tutulabilir hale getireceğiz.
38) Sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın evde bakım ve zaruri ihtiyaçlarını karşılama hizmetleri, birimlerimiz tarafından daha yaygın hale getireceğiz ve bu konuda yardıma muhtaç hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz.
39) Bisiklet ve yürüyüş yolu parkurları yapacağız.
40) Doğal afetlere karşı, her an göreve hazır, eğitimli ekiplerimizi oluşturacağız.
41) Doğal afetlerde can kaybı riskini minimize etmek için belediye olarak gerekli tedbirleri alacağız.
42) Kaldırımları mevzuat çerçevesinde ele alacağız ve bu konuda hiçbir esnafın yaya geçişini engellemesine müsaade etmeyeceğiz. Mevzuatın müsaade ettiği kadar alanı kullanmalarını sağlayacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber