Uçum, “Azim, Disiplin = Başarı' Dedik”

Uçum, “Azim, Disiplin = Başarı' Dedik”

Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, Iğdır Es Spor maçının açık farkla kazanılmasının ardından teknik heyet ve futbolcularla iftar programında bir araya geldi. 

Tacettin DURMUŞ 

Kars Polisevinde düzenlenen iftar programında teknik heyet ve futbolcularla moral depoladıklarını söyleyen Başkan Uçum, azim ve disiplinin dolayısıyla başarıyı getirdiğini belirtti. 

Kars 36 Spor’un son haftalarda aldığı puanlarla Lig’de daha güzel yerlere geldiğini de belirten Uçum, başta Kars halkı ve Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç olmak üzere, fedakar ve cefakar taraftarlara, yönetim kuruluna, teknik heyete ve başarılı futbolcularına teşekkür etti.

Ben Karslıyım diyen herkesin bu kulübe sahip çıkması gerektiğine de dikkat çeken Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum şunları söyledi.

“Ve sonuçlarını almaya başladık. Kars 36 Spor başarılı yükselişine bu hafta da Iğdır Es Spor 6-2'lik net skoru ve iyi futboluyla yenerek, başarımızın tesadüf olmadığını camiaya kanıtlamış oldu. Öncelikle elini taşın altına koyan tüm yönetim deki arkadaşlara, tribündeki degerli taraftarlarimıza, teknik ekip ve futbolcularımiza emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kars 36 Spor Kulübü, Kars ın ortak paydası ve Karsımızın ulusaldaki en güçlü reklam yüzüdür. Ben Karslıyım diyen herkesin bu kulübe sahip çıkması önem arz ediyor. Bu takım geçmişte olduğu gibi daha üst liglerde mücadeleyi hak ediyor ve yukarılara çıkacağın dan kimsenin şüphesi olmasın. Yeterki kenetlenelim, inanalım, destek olalım. Bürokrasi, iş dünyası, STK ve Odalar ve değerli Kars halkı ile hep birlikde şehrimizin tek büyük takımını desdeklemek zorundayız. Akabin de başarı kaçınılmazdır.

Ben, bu bağlamda Karsspor’a geçmişte büyük katkıları bulunan Merhum Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okan’ı rahmetle anıyor ‘mekanı cennet olsun’ diyorum. Şehrimize ve kulübümüze yapmış olduğu katkılar için sonsuz minnettarız. Bugün aynı şekilde bizleri her maçımızda yalnız bırakmayan Çok kıymetli Sayın Emniyet Müdürümüz Yavuz Sağdıç’a da şahsım ve Kulübüm adına çok teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyorum.

Devletin yanımızda olduğunu hissetmek bizlere güç ve azim veriyor. Bizlere ise sadece başarıya odaklanmak kalıyor. Kalan dört maç ve play-off’u da geçerek önümüzdeki yıl kurumsal yapısıyla şampiyonluğa oynayan bir takım olmak istiyoruz. HEP BIRLIKTE BAŞARACAGIZ”

3634db39-ec5d-4096-a9de-55d031a8b96e.jpg834310ad-09f3-4717-88bb-91e6691bf1c3.jpgcdee7d02-0a7b-4bf2-a12d-6e84a8db10b8.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber