Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden eğitime destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden eğitime destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)´nin katkıları, Kars ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Ötegen´in öncülüğünde 600 ilköğretim öğrencisine okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulunuldu.

KTSO, TOBB’un eğitime destek çalışmaları kapsamında, Kars İl genelindeki 600 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı.

KTSO tarafından çanta ve kırtasiye malzemelerinin yer aldığı çeşitli araç gereçler; ilköğretim öğrencilerine teslim edildi.

KTSO Başkanı Fahri Ötegen, “Odamız her zaman olduğunu gibi bu yıl da eğitime destek anlamında faaliyetlerini sürdürüyor. Bu anlamda ilimiz genelindeki 600 ilköğretim öğrencisine içerisi kırtasiye malzemesi dolu çantalar hediye ettik. Bunlar bizim çocuklarımız ve bizlerin de geleceğimiz olan çocuklarımıza her alanda sahip çıkmamız gerekiyor. Eğitimin kapsamının genişlemesi ve eğitimli insanların sayısının artması bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en büyük göstergesidir. Bu desteklerimizle çocuklarımızın başarılarına ortak olmak istiyoruz.” dedi. kha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber