Türk Polis Teşkilatı Kars’ta 178’inci Yılını Kutluyor

Türk Polis Teşkilatı Kars’ta 178’inci Yılını Kutluyor

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu, 178. yılında ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da bir dizi etkinliklerle kutlanıyor. 

Haber / Turgut KAYA

Kars’ta 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, emniyet personelinin katılımıyla Kars Şehitliğinde tören düzenlendi. Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç tarafından şehitlikte bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Dana sonra da şehit mezarlarına kırmızı karanfiller sunuldu.

İl genelinde etkili olan sağanak yağışı nedeniyle GAMP Konağı yanında bulunun Valilik Parkında Emniyet birimleri tarafından açılışının yapılması planlanan stanttın açılışı Perşembe gününe ertelendi. Stant açılışı Perşembe günü Kars Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilecek olan Ezberden Şiir Okuma Yarışması Finali, Polis Haftası Etkinlileri Ödül Töreni ile birlikte aynı gün yapılacak. 
Bu yıl 6 Şubat’ta yaşanan ve ülkemizi yasa boğan deprem ve sel felaketleri nedeniyle buruk bir şekilde ifa edilen Polis Haftası kutlamaları, Cuma günü Cuma namazı öncesi Evliya Cami’sinde şehit polisler için okunacak olan Mevlid ile son bulacak.

10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(1).jpeg10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(2).jpeg10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(3).jpeg10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(4).jpeg10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(5).jpeg10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(6).jpeg10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(7).jpeg10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(8).jpeg10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(11).jpeg10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(12).jpeg10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(13).jpeg10-nisan-polis-haftasi-etkinlikleri--(14).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber