Türk Eğitimsen Kars Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Türk Eğitimsen Kars Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Düzenlenen toplantı da geçmiş 4 yıla ait faaliyet raporları okunarak; zorunlu organların seçimleri yapıldı.

Gerçekleştirilen seçim de Türk eğitimsen Kars Şubesi yönetim kurulu  şöyle şekillendi; Şube Başkanı Fahrettin Şimşekler, Şube Sekreteri Mitat Nayir, Şube Mali Sekreteri Ozan Ağadedeoğlu, Şube Teşkilat Sekreteri Murat Namkoç, Şube Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Erkan Yalçın, Şube Mevzuat Sekreteri İsmail Gürler, Şube Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri Yaşar Örğüç  oldu.

 

Türk Eğitimsen Kars Şubesi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısında bir konuşma yapan Türk Eğitim Sen Kars Şube Başkanı

Fahrettin Şimşekler, "  Şubemizin 6. Olağan Genel Kurulunu yapmak üzere bu gün burada toplanmış bulunmaktayız. Genel kurulumuza hoş geldiniz der genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.

 

Değerli büyüklerim, aziz dava arkadaşlarım, muhterem hanımefendiler ve beyefendiler;

 

Türk Eğitim Sen bir sendikanın adı değildir. Türk Eğitim Sen bir sevdadır, bu sevda vatandır, bayraktır, tek dildir, üniter yapıdır. Düşenin elinden tutan, Allah’tan başka kimsenin önünde eğilmeyen, güçlünün değil haklının yanında yer alan bir sevdadır.

Kişisel menfaatleri için eğilip bükülmeyen, tıpkı bir çelik gibi sadece kırılan ama asla inancından taviz vermeyen bir sevdadır.

Lakin onlar ahlaksızlığı ahlak, şerefsizliği şeref, erdemsizliği erdem, namussuzluğu namus, arsızlığı ar yaptıkları için yetkili oldular.

Bizler Korkuları, kaygıları aşamadık ve yetkili olamadık. Kısacası bizim kaybettiğimiz bir şey yok ama onlar itibarlarını kaybetti.

Bu mücadelemizde; bizlere destek olan, emeği geçen tüm dostlarımızdan Allah razı olsun.

İnanmış insanlar bizimledir, doğru insanlar bizimledir, makam ve mevki beklemeyen cesur yürekliler bizimledir.

"Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. Hâlbuki biz sussak, tarih susmayacak. Tarih sussa, hakikat susmayacak. Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Hâlbuki bizden kurtulsalar, vicdan azabından kurtulamayacaklar. Vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar, Allah'ın gazabından kurtulamayacaklar."

Adam olmayı becerememiş gurursuzlara, İnsanlıktan nasibini almamış çulsuzlara inat duruşumuz diktir.

İnsan doğup da insan kalamayanlara, yaşamının merkezinden insanı alıp yerine menfaati koyanlara, kendi olarak kalmayı başaramayanlara inat; Duruşumuz diktir.

Canın sağ olsun   KARS! Dik Duruş İçin; Eyvallah Arpaçay, Eyvallah Akyaka, Eyvallah Digor, Eyvallah Susuz, Eyvallah Sarıkamış, Eyvallah Selim, Eyvallah Kağızman, Eyvallah Kafkas Üniversitesi. Hepinize selam olsun.

İşimiz zordu ve biz bunu en başından beri biliyorduk. Mücadelemizin hiçbir zamanında ihmal, yılgınlık ve bıkkınlığa kapılmadık. Yoğun gayretlerimiz oldu, girmediğimiz öğretmenler odası, derdimizi anlatmadığımız bir kişi ulaşmadığımız köy kalmadı. Vicdanen rahatız.

Bizler; Adaletsizliğin kol gezdiği dönemde ortada bir ganimet varmış gibi dağıtılan makamlardan birilerini kapan vasıfsız bir yapıyla mücadele ettik.

Kul hakkı yiyen haramzadelerle, kariyeri ve liyakati yok sayan bir zihniyetle mücadele ettik.

Bizler kutlu vatan, millet ve bayrak davamızda haksızlık karşısında sıra dağlar gibi durduğumuz için başarılı olacağız.

Biz, Kars'ta 1000 üyemizle Türkiye Kamu Sene Bağlı sendikalara üye Türkiye’mizdeki 450 bin üyemizle, kral çıplak demeye devam edeceğiz.

İsterse, bir kişi kalalım, Allah var, kaygı yok. Gönül huzuru içinde, haklı mücadelesinin neferi olan, yalancıya, talancıya, makam ve mevkiye eyvallah etmeyen, korkudan hep muaf, nefislerini yürekleri ile ezmiş devleri, saygıyla selamlıyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum. Sizinle yürümekten şeref duyuyorum.

Menfaati için mevzi alanlara inat, Milli değerleri ve ülkesi adına dik duruş sergileyerek bizimle yürüyen her insanımızın elinden öpmeyi şeref telakki ediyorum.

Şunu biliniz ki AKP hükümetinde düşeş atan memurlar, bizden içimizden olsalar bile gelecekte düşeş atamayacaklardır.

Tarlasını her zaman yağmurun yağdığı yere taşıyanlara bu sendikada prim verilmeyecektir.

Onlar bizi gömmek istediler lakin bizim tohum olduğumuzu unutmuşlar. Çok yakın gelecekte belki yarın belki yarından da yakın gelecekte tohumlar yeşerecek binler olacağız. Bizler bu ülkeyi yönetecek bilgi birikimi ve tecrübeye sahibiz. Sadece görev bekliyoruz,

Allah yar ve yardımcımız olsun.

"Ne Mutlu Türküm Diyene, Ne Mutlu Bizimle Yürüyenlere" dedi

img_7853.jpgimg_7856.jpgimg_7863.jpg
 

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber