Türk Eğitim-Sen Ozan Ağadedeoğlu ve Ekibine Emanet

Türk Eğitim-Sen Ozan Ağadedeoğlu ve Ekibine Emanet

Sonucu aylardır merakla beklenen ve çok çetin bir mücadeleye sahne olan Türk Eğitim-Sen Kars Şubesinin 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

Ozan Ağadedeoğlu, Mitat Nayir ve Alpaslan Çeçen’in yarıştığı üç adaylı seçimde başkanlık yarışını Ozan Ağadedeoğlu ve ekibi kazandı. Seçim sonrası açıklama yapan Ozan Ağadedeoğlu şunları söyledi: “Türk Eğitim-Sen sendikacılığın kutup yıldızıdır. Bu kadar güzide bir sendikanın ehil ellerde olması gerekliydi. Biz de bu konuda kendimize ve arkadaşlarımıza güveniyorduk. Bundan dolayı bu yola çıktık. Yıllardır üyesi olduğumuz ve her kademesinde görev yaptığımız Türk Eğitim-Sen emin ellere teslim edilmiştir. Biz zaten bu işin içinden gelen neferler olduğumuz için sadece kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seçime katılan, destek veren, destek vermeyen herkese teşekkürler.  

Ayrıca Kurucu Başkanımız Harun Yenice’ye ve emekliye ayrılan Şube Başkanımız Fahrettin Şimşekler’e bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Sendikamızın ve bizim üzerimizdeki emekleri asla ve asla unutulmayacaktır. Varolsun Teşkilat. Varolsun Türk Eğitim-Sen” dedi.

01403cbc-93f5-49ca-8635-85c9a01426da.jpg55921555-877b-4e52-a238-1e9deb0e9f53.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber