Tuncer Başkan İlk Toplantısını yaptı

Tuncer Başkan İlk Toplantısını yaptı

AK Parti Kars Digor İlçe Başkanı Tuncer Baykiz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ilk toplantısını yaptı.

AK Parti Kars Digor İlçe Başkanı Tuncer Baykiz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ilk toplantısını yaptı.

Çiçeği burnunda genç ve dinamik başkan Tuncer Baykiz, ilçe yönetim kurulunun ilk toplantısında hükümetin icraatları, Digor ilçesinin acil ihtiyaçları, takip edilmesi gereken ve çözüme kavuşturulması acil olan sorunları masaya yatırdı. Yeni ekibiyle birlikte dinamik şekilde başladığı teşkilatlanma ve teşkilatıyla birlikte çalışma azmiyle hareket edeceklerinin mesajlarını da veren Tuncer Baykız, Digor’un önemli sorunları başta olmak üzere hızlı bir şekilde çözüm amaçlı faaliyetlerde bulunacaklarını anlatarak Digorlulardan dua ve destek istedi.

İlçenin sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında Kars İl Teşkilatı ve AK Parti’nin tüm teşkilatlarıyla uyum içinde çalışacaklarını, kendisi ve ekibinin diğer teşkilatlara destek vereceklerini ve diğer teşkilatların da kendilerine destek vereceklerini ifade etti.

Tuncer Baykız, “Başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakınımız Sayın Ahmet Arslan, milletvekilimiz Sayın Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, İl Başkanımız Sayın Adem Çalkın’a ilçemize gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. İnşallah ilçemizi bundan sonra daha güzel günler bekliyor. Tüm yönetim kurulu üyelerimize katılımları için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber