Toraman'dan LHA'ya ziyaret

Toraman'dan LHA'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) belediye başkan adayı Taner Toraman beraberindeki heyetle Lider Haber Ajansını ziyaret etti.

Başkan adayı Toraman, hepimiz kardeşiz birlikte üretip ve birlikte yöneteceğiz. Halk belediyeciliği anlayışını getirerek sadece Kars'a ve Karslı'ya hizmet etmek  için adayım dedi. Toraman Kars'ı güzelleştirmek istediğini bu konuda projelerini belirlediğini bu projeleri de hayata geçirecek kaynaklarının olduğunu  bu noktada belli bir kadro ve alt yapılarının bulunduğunu dile getirdi.Toraman ben hemşerilerime her zaman yapabileceğim şeyleri söylerim hayali projeler tasarlamam. Toraman, bizden önce iktidarda olanların daha iyi hizmet vereceğini düşünerek seçen bizlerin tercihi ile seçilenlerin ilimizi getirdiği nokta bellidir diyerek sorunların olduğunu belirtti.Bu sorunların ise sadece demokratlar tarafından çözüleceğini söyledi. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak eşitlikçi, katılımcı ve özgürlükçü belediyeciliği hayata geçirmek istediğini söyledi.Toraman,ilimizdeki en büyük sorunlardan biri de etnik yapı üzerinden yapılan siyaset belirlemesidir. Bu belirlemenin yanlış ve ayıp olduğunu söyleyerek,yıllarca iç içe yaşadığımız birlikte karını,tipisini,boranını çektiğimiz şehrimizi kardeşçe hep beraber yöneteceğiz kimsenin diline, rengine,ırkına bakmadan şeffaf yönetimle sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetmeye talibiz diyerek sözlerine son verdi.

Lider Haber Ajansı sahibi Turgut Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  CHP belediye başkan adayı Taner Toraman'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

img_7415.jpg
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber