Toraman ”Kılıçdaroğlu 24 Nisan’da Kars’a Geliyor”

Toraman ”Kılıçdaroğlu 24 Nisan’da Kars’a Geliyor”

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 24 Nisan Pazartesi günü Kars’a geleceğini açıkladı. 

TACETTİN DURMUŞ

Tüm Kars halkını Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya ve düzenlenecek olan mitinge katılmaya davet eden Başkan Toraman, ülkemizin ve Kars’ın 14 Mayıs 2023 Pazar günü hayati bir tercih yapacağını söyledi. 

“Bu önemli seçimde birbirinden değerli adayımız ile ilimizi temsil edeceğiz. Ülkemizin aydınlık yarınlarına, demokrasinin, insan haklarının ve özgürlüklerin yeniden yeşereceği ve her kesin hayatından memnun olacağı tercihi umuda dönüştürecek Genel Başkanımız ve Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 24 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 13.00’da Karslı hemşerilerimizle buluşmak üzere ilimize teşrif edecekler. Siz gazeteciler aracılığıyla Karslı hemşerilerimizi Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya ve mitingimize katılmaya davet ediyorum. Bu arada Sayın Kılıçdaoğlu’na eşlik edecek olan Millet İttifakının diğer liderleri ve genel başkan yardımcılarımızın belirlenmesi durumunda sizlerle paylaşacağız” dedi.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber