Toraman, “Kars halkında teşekkür ediyoruz”

Toraman, “Kars halkında teşekkür ediyoruz”

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, “Dün yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde partimizin Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ve milletvekili adaylarımıza vermiş olduğunuz çok değerli katkılardan dolayı herkese teşekkür ediyorum

Tacettin DURMUŞ 

Toraman yaptığı açıklamada, Kars halkının Demokrasi mücadelelerini 1 milletvekili ile taçlandırdıklarını belirterek, İnan Akgün Alp’in, tüm Kars halkı ve Millet İttifakı adına milletvekili olarak hizmet edeceğini söyledi.

Devlet ve devletin dahili-harici tüm imkanlarına karşın millet olarak kendi olanaklarıyla umuda tutunduklarında dikkat çeken Başkan Toraman, Umudumuzu diri tutmanın zamanıdır. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda yeniden atağa kalkmanın zamanıdır. Başka çıkış yolu yoktur. Üzülmesi gereken, her şeye hakim olan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibidir. Daha bir önceki seçimde dahi bu kadar umuda, aydınlığa yaklaşmamıştık. Her şey bizim elimizde, her şey bizim direncimizde, her şey yeniden ve yine derlenip atağa kalkışımızdadır.

ERDOĞAN ‘KAZANDIK’ DİYEMEDİ DEĞİL, DEDİRTMEDİK, BU DA BİR GALİBİYETTİR

Değerli hemşehirlilerimiz; Bakınız ilk kez RTE ‘kazandık’ diyemedi değil, dedirtmedik. Bu da bir galibiyettir. Birbirinizi arayın, üzerimizdeki moral eksikliğini atıp ve daha dirençli, diri iri bir olmanın sorumluluğunu her yana yayalım. 

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ YENİ YAPILACAK VARSAYALIM!

Elbette ve mutlaka bahar gelecek. Çocuklarımız için, torunlarımız, ülkemiz,  ulusumuz, dünya için baharın gelmesi için emek vereceğiz. 
Kazanacağız… Buna inanmalıyız. Asla vazgeçen, geri adım atan, mücadeleden uzak duran olmamalıyız. Katılımı daha da artırmanın çabasında olmalı. Milletvekili seçimleri bitti. Cumhurbaşkanlığı Seçimi Yeni Yapılacak varsayalım bu süreçten sonra.        
Haydi, yeniden coşkularımızı örgütlemeye!
Haydi cumhuriyet, adalet, hak, hukuk için yine ayağa kalkmaya!
Haydi yarınlarımız için onurlu direncimizle  tarihi görevimizi tamamlamaya!  
Asla yılmak yok. Azim ve kararlılıkla  mücadeleyi yeniden yükselmenin zamanı...            
Başarı, inanların zaferi ile taçlanır.
Ben inanıyorum ya sen? Sen de inanıyorsan, ya o  da inanıyorsa yani biz inanıyorsak başarırız, başaracağız. İnanın arkadaşlar... Sevgi dolu selamlar...” dedi.

toraman,-“kars-halkinda-tesekkur-ediyoruz”-(2).jpegtoraman,-“kars-halkinda-tesekkur-ediyoruz”-(1).jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber