Toraman, “CHP’ye olan teveccüh, iktidar yolunun açıldığının göstergesidir” 

Toraman, “CHP’ye olan teveccüh, iktidar yolunun açıldığının göstergesidir” 

KARS - CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimde Kars milletvekili adayı olmak isteyen aday adayı sayısının 27 olduğunu söyledi.

Tacettin DURMUŞ 

Son birkaç gündür CHP Genel Merkezinde çalışmalara destek veren ve gelişmeleri yakından takip eden Başkan Toraman, Türkiye genelinde mileltvekili aday adayı sayısının da 3 bin 500’e dayandığının altını çizdi.
Tüm aday adayı arkadaşların çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dileyen Toraman, Lider Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde olduğu gibi Kars’ta da Cumhuriyetin ve Ülkenin kurucusu Atatürk’ün partisi CHP’ye olan teveccühün çığ gibi büyüdüğünü söyledi. 
Bu teveccühün CHP’ye iktidar yolunun açıldığına işaret olduğunu da söyleyen CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 28’inci dönem milletvekili seçimlerinde Kars milletvekili olmak için müracaat eden aday adayı sayımız 27’e ulaştı.  Tüm aday adayı arkadaşlarımızın başvuruları CHP Genel Merkezimiz tarafından kabul edildi. Aday adayı olan arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarak başarılar diliyorum. Seçime 51 gün kala ve her geçen gün partimize olan teveccüh Türkiye genelinde olduğu gibi Kars’ta da çığ gibi büyüyor. Aday adayı sayının bu kadar artması ve Genel Merkezimizde oluşan yoğunlukta gösteriyor ki CHP iktidar yolundadır. Kars’ta CHP’nin çok iyi bir sonuç alacağının da bir göstergesidir. Bu seçiminin kazanı partimiz ile birlikte Kars olacaktır. Bu seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı sonuçlar getirmesi dileklerinde bulunuyoruz ve inanıyoruz. 'Geliyor gelmekte olan” dedi

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika